ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ
- Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 05 / σελ. 85
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Τα εστιατόρια και γενικότερα οι χώροι εστίασης διαθέτουν χώρους με διαφορετικές ανάγκες σε αερισμό. Για την ασφάλεια, υγιεινή και άνεση των εργαζόμενων αλλά και των πελατών που βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους επιβάλλεται η ύπαρξη συνήθως διαφορετικών συστημάτων αερισμού - εξαερισμού για την κουζίνα και για το χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Η εξέλιξη του γυαλιού ως δομικού στοιχείου στις σύγχρονες μορφές κλιμάκων είναι συνισταμένη της ανάπτυξης της τεχνολογίας των υλικών και των μεθόδων κατασκευής.
ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΗ λειτουργικότητα ενός σύγχρονου lobby έγκειται σε διάφορες σχεδιαστικές παραμέτρους, όπως είναι η χωροθέτηση των επί μέρους λειτουργιών και ο προσανατολισμός. Ο επισκέπτης θα πρέπει εύκολα και γρήγορα…
ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ Η σκάλα αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία του εσωτερικού χώρου, καθώς η μορφή και η θέση της επηρεάζουν την κυκλοφορία μέσα σ’ αυτόν. Πρωτίστως λειτουργική,…