ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 05 / σελ. 85

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Τα εστιατόρια και γενικότερα οι χώροι εστίασης διαθέτουν χώρους με διαφορετικές ανάγκες σε αερισμό. Για την ασφάλεια, υγιεινή και άνεση των εργαζόμενων αλλά και των πελατών που βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους επιβάλλεται η ύπαρξη συνήθως διαφορετικών συστημάτων αερισμού - εξαερισμού για την κουζίνα και για το χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

EΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣΤα οφέλη της κατοίκησης σε ένα "μικρο-διαμέρισμα" είναι πολλαπλά και σχετίζονται τόσο με τις κοινωνικές ανάγκες, όσο και με την αειφορία. Η προσαρμογή των υφιστάμενων κτιρίων…
ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η αρχιτεκτονική είναι η εφαρμοσμένη επιστήμη του σχεδιασμού και της υλοποίησης κατασκευών, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την αισθητική των χώρων και την ασφάλεια των χρηστών. Στο πλαίσιο της…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.