ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Η ύπαρξη χώρων αποθήκευσης στην κατοικία αποτελεί το σημαντικότερο ίσως παράγοντα για τη σωστή οργάνωση του σπιτιού και για την επίτευξη ενός αρμονικού περιβάλλοντος μέσα σε αυτό.
ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Η κατασκευή εμφανούς σκυροδέματος μπορεί να γίνει είτε με τη μέθοδο της προκατασκευής είτε επί τόπου στο εργοτάξιο, ενώ για την κατεργασία των ορατών επιφανειών έχουν αναπτυχτεί διάφορες τεχνικές, που…
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣΤο βασικότερο χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του γυαλιού είναι η διαφάνεια, που επιτρέπει την είσοδο του φυσικού φωτός στους εσωτερικούς…