ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Η εξέλιξη του γυαλιού ως δομικού στοιχείου στις σύγχρονες μορφές κλιμάκων είναι συνισταμένη της ανάπτυξης της τεχνολογίας των υλικών και των μεθόδων κατασκευής.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

H ανακαίνιση της κουζίνας μπορεί να βελτιώσει τόσο τη λειτουργικότητα, όσο και την αισθητική της είτε με επιμέρους μικρές αλλαγές είτε με πιο σύνθετες εργασίες, ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες.
Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡ Ως δυναμικοί χώροι, τα μπαρ απαιτούν προσεκτικό και μελετημένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με τις…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.