ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ. ΙΔΕΕΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ. ΙΔΕΕΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Η χρήση ταπετσαρίας στους εσωτερικούς χώρους προτιμάται ολοένα και περισσότερο από αρχιτέκτονες και διακοσμητές, καθώς μπορεί να διαφοροποιήσει σημαντικά το ύφος των χώρων και να παράσχει ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.