ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ
Eκτός από τα γεωμετρικά στοιχεία, τη μορφή και την αισθητική μιας σκάλας, η αναγνωρισιμότητα και η ασφαλής χρησιμοποίησή της αποτελούν απαραίτητα στοιχεία, τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη μέριμνα τόσο κατά τη…
ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΣ & ΓΥΨΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ
Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Η συντήρηση μνημείων πολιτισμού έχει ως στόχο τη διατήρηση των έργων τέχνης του ανθρώπου,…
ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Η αρχιτεκτονική είναι η εφαρμοσμένη επιστήμη του σχεδιασμού και της υλοποίησης κατασκευών, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την αισθητική των χώρων και την ασφάλεια των χρηστών. Στο πλαίσιο της…