ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Η ύπαρξη χώρων αποθήκευσης στην κατοικία αποτελεί το σημαντικότερο ίσως παράγοντα για τη σωστή οργάνωση του σπιτιού και για την επίτευξη ενός αρμονικού περιβάλλοντος μέσα σε αυτό.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣΤο βασικότερο χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του γυαλιού είναι η διαφάνεια, που επιτρέπει την είσοδο του φυσικού φωτός στους εσωτερικούς…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.