ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ. ΙΔΕΕΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Η χρήση ταπετσαρίας στους εσωτερικούς χώρους προτιμάται ολοένα και περισσότερο από αρχιτέκτονες και διακοσμητές, καθώς μπορεί να διαφοροποιήσει σημαντικά το ύφος των χώρων και να παράσχει ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα.
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ . IΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Η σύγχρονη τεχνολογία των υλικών και των κατασκευαστικών μεθόδων επιτρέπει το συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής των κλιμακοστασίων σε ευφάνταστες κατασκευές.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Ο χώρος της κατοικίας πρέπει να είναι άνετος και πρακτικός, να δημιουργεί συνθήκες ήρεμης διαβίωσης και να ταυτίζεται με την προσωπικότητα των ενοίκων του.