ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Ο φυτεμένος τοίχος είναι ένας "ζωντανός - ενεργός" τοίχος που σχεδιάζεται με σκοπό τον καθαρισμό του αέρα και τη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας και υγρασίας ενός κτιρίου.
ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΙΚΑ

ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΥΛΙΚΑ

Οι σκάλες αποτελούν βασικά στοιχεία κατακόρυφης επικοινωνίας στα κτίρια, αλλά και κύρια αρχιτεκτονικά στοιχεία του. Στο άρθρο αυτό δίνονται πρακτικές συμβουλές για το σχεδιασμό τους, καθώς και ιδέες και λύσεις…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.