ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

Eκτός από τα γεωμετρικά στοιχεία, τη μορφή και την αισθητική μιας σκάλας, η αναγνωρισιμότητα και η ασφαλής χρησιμοποίησή της αποτελούν απαραίτητα στοιχεία, τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη μέριμνα τόσο κατά τη…
ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΣ & ΓΥΨΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΣ & ΓΥΨΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Η συντήρηση μνημείων πολιτισμού έχει ως στόχο τη διατήρηση των έργων τέχνης του ανθρώπου,…
ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η αρχιτεκτονική είναι η εφαρμοσμένη επιστήμη του σχεδιασμού και της υλοποίησης κατασκευών, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την αισθητική των χώρων και την ασφάλεια των χρηστών. Στο πλαίσιο της…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.