ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 05 / σελ. 85

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Τα εστιατόρια και γενικότερα οι χώροι εστίασης διαθέτουν χώρους με διαφορετικές ανάγκες σε αερισμό. Για την ασφάλεια, υγιεινή και άνεση των εργαζόμενων αλλά και των πελατών που βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους επιβάλλεται η ύπαρξη συνήθως διαφορετικών συστημάτων αερισμού - εξαερισμού για την κουζίνα και για το χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ. ΙΔΕΕΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ. ΙΔΕΕΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Η χρήση ταπετσαρίας στους εσωτερικούς χώρους προτιμάται ολοένα και περισσότερο από αρχιτέκτονες και διακοσμητές, καθώς μπορεί να διαφοροποιήσει σημαντικά το ύφος των χώρων και να παράσχει ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα.
Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡ Ως δυναμικοί χώροι, τα μπαρ απαιτούν προσεκτικό και μελετημένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με τις…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.