ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 05 / σελ. 85

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Τα εστιατόρια και γενικότερα οι χώροι εστίασης διαθέτουν χώρους με διαφορετικές ανάγκες σε αερισμό. Για την ασφάλεια, υγιεινή και άνεση των εργαζόμενων αλλά και των πελατών που βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους επιβάλλεται η ύπαρξη συνήθως διαφορετικών συστημάτων αερισμού - εξαερισμού για την κουζίνα και για το χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Ο φυτεμένος τοίχος είναι ένας "ζωντανός - ενεργός" τοίχος που σχεδιάζεται με σκοπό τον καθαρισμό του αέρα και τη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας και υγρασίας ενός κτιρίου.
ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΗ λειτουργικότητα ενός σύγχρονου lobby έγκειται σε διάφορες σχεδιαστικές παραμέτρους, όπως είναι η χωροθέτηση των επί μέρους λειτουργιών και ο προσανατολισμός. Ο επισκέπτης θα πρέπει εύκολα και γρήγορα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.