ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 05 / σελ. 32

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κατά τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου οι χώροι υγιεινής έρχονται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να υστερούν σε σύγκριση με τους κύριους χώρους. Ο σχεδιασμός των χώρων υγιεινής, που είναι εξίσου σημαντικός με των υπόλοιπων χώρων, πρέπει να γίνεται με βάση τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την ιδιωτικότητα, τη βιωσιμότητα και την προσβασιμότητα, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες προδιαγραφές. Μεγάλη σημασία παίζει και η τοποθέτηση του σωστού εξοπλισμού, η εγκατάσταση των απαραίτητων παροχών και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, που θα συμπληρώσουν τη λειτουργία και την εικόνα του χώρου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σε κάθε κτίριο ή υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιείται από το κοινό πρέπει να προβλέπεται, ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης και την επιφάνεια τους, ορισμένος αριθμός χώρων υγιεινής. Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός…
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΤΟΥΖ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΤΟΥΖ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ

Η κατασκευή του ντουζ με κεραμικά πλακίδια αποτελεί μια πρακτική και οικονομική λύση. Oι τεχνικές που εφαρμόζονται, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων υλικών δόμησης, δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Το μπάνιο των ξενοδοχείων δεν συγκροτεί τη συμπληρωματική εικόνα του δωματίου, αλλά αποτελεί μέρος της ταυτότητας του συνόλου των εγκαταστάσεων. Η ποιοτική διαμονή των θαμώνων και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.