ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 05 / σελ. 32

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κατά τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου οι χώροι υγιεινής έρχονται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να υστερούν σε σύγκριση με τους κύριους χώρους. Ο σχεδιασμός των χώρων υγιεινής, που είναι εξίσου σημαντικός με των υπόλοιπων χώρων, πρέπει να γίνεται με βάση τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την ιδιωτικότητα, τη βιωσιμότητα και την προσβασιμότητα, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες προδιαγραφές. Μεγάλη σημασία παίζει και η τοποθέτηση του σωστού εξοπλισμού, η εγκατάσταση των απαραίτητων παροχών και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, που θα συμπληρώσουν τη λειτουργία και την εικόνα του χώρου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΙΔΕΕΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΙΔΕΕΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ

Στις σύγχρονες κατοικίες οι χώροι υγιεινής έχουν αναχθεί σε ιδιαίτερα σημαντικούς χώρους που διακρίνονται για τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους. Στο άρθρο αυτό εξετάζεται το θέμα της θέσης των…
ΕΞΥΠΝΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΞΥΠΝΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Η ενσωμάτωση καινοτομιών και τεχνολογιών αιχμής στο χώρο του μπάνιου μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες άνεσης, να εξατομικεύσει την εμπειρία των χρηστών και να συμβάλει στην εξοικονόμηση πόρων. Έξυπνα προϊόντα,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.