ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 05 / σελ. 32

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κατά τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου οι χώροι υγιεινής έρχονται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να υστερούν σε σύγκριση με τους κύριους χώρους. Ο σχεδιασμός των χώρων υγιεινής, που είναι εξίσου σημαντικός με των υπόλοιπων χώρων, πρέπει να γίνεται με βάση τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την ιδιωτικότητα, τη βιωσιμότητα και την προσβασιμότητα, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες προδιαγραφές. Μεγάλη σημασία παίζει και η τοποθέτηση του σωστού εξοπλισμού, η εγκατάσταση των απαραίτητων παροχών και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, που θα συμπληρώσουν τη λειτουργία και την εικόνα του χώρου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - NΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - NΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Η αισθητική, τα υλικά νέας τεχνολογίας και η επίτευξη της απόλυτης χαλάρωσης, αποτελούν τα βασικά συστατικά για τον επιτυχημένο σχεδιασμό του σύγχρονου μπάνιου.
ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Το μπάνιο των ξενοδοχείων δεν συγκροτεί τη συμπληρωματική εικόνα του δωματίου, αλλά αποτελεί μέρος της ταυτότητας του συνόλου των εγκαταστάσεων. Η ποιοτική διαμονή των θαμώνων και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.