ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 1 / σελίδα 85

Σε κάθε κτίριο ή υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιείται από το κοινό πρέπει να προβλέπεται, ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης και την επιφάνεια τους, ορισμένος αριθμός χώρων υγιεινής. Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός του χώρου περιλαμβάνει την κατάλληλη αρχιτεκτονική διαμόρφωση και τη βέλτιστη επιλογή οικοδομικών υλικών και υλικών εξοπλισμού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Κατά τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου οι χώροι υγιεινής έρχονται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να υστερούν σε σύγκριση με τους κύριους χώρους. Ο…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.