ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 05 / σελ. 32

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κατά τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου οι χώροι υγιεινής έρχονται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να υστερούν σε σύγκριση με τους κύριους χώρους. Ο σχεδιασμός των χώρων υγιεινής, που είναι εξίσου σημαντικός με των υπόλοιπων χώρων, πρέπει να γίνεται με βάση τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την ιδιωτικότητα, τη βιωσιμότητα και την προσβασιμότητα, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες προδιαγραφές. Μεγάλη σημασία παίζει και η τοποθέτηση του σωστού εξοπλισμού, η εγκατάσταση των απαραίτητων παροχών και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, που θα συμπληρώσουν τη λειτουργία και την εικόνα του χώρου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Ο σχεδιασμός του σύγχρονου μπάνιου πρέπει να ικανοποιεί την αισθητική και τις εξειδικευμένες ανάγκες του χρήστη, συνδυάζοντας άνεση, ασφάλεια, βιωσιμότητα και περιβαλλοντικά έξυπνες λύσεις. Νέα καινοτόμα συστήματα στον εξοπλισμό του μπάνιου προσφέρουν ευεξία…
ΣΑΟΥΝΑ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΣΑΟΥΝΑ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η σάουνα αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο χαλάρωσης, αποτοξίνωσης και ενίσχυσης του οργανισμού. Στο άρθρο δίνονται συμβουλές και ιδέες για το σωστό σχεδιασμό και εξοπλισμό τους.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.