Featured ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Η εξέλιξη του γυαλιού ως δομικού στοιχείου στις σύγχρονες μορφές κλιμάκων είναι συνισταμένη της ανάπτυξης της τεχνολογίας των υλικών και των μεθόδων κατασκευής.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ

O ανελκυστήρας είναι μια απαραίτητη παράμετρος άνεσης της σύγχρονης ζωής. Η τοποθέτηση ανελκυστήρων σε υφιστάμενα κτίρια αποτελεί μια από τις πρώτες ενέργειες που συνήθως γίνεται για την ανακαίνισή τους και…
ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΗ λειτουργικότητα ενός σύγχρονου lobby έγκειται σε διάφορες σχεδιαστικές παραμέτρους, όπως είναι η χωροθέτηση των επί μέρους λειτουργιών και ο προσανατολισμός. Ο επισκέπτης θα πρέπει εύκολα και γρήγορα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.