ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η χρήση ανελκυστήρα σε μια μονοκατοικία σχετίζεται τόσο με το μέγεθος και τη διαρρύθμιση της μονοκατοικίας, όσο και με τις ιδιαίτερες ανάγκες των χρηστών της.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ

O ανελκυστήρας είναι μια απαραίτητη παράμετρος άνεσης της σύγχρονης ζωής. Η τοποθέτηση ανελκυστήρων σε υφιστάμενα κτίρια αποτελεί μια από τις πρώτες ενέργειες που συνήθως γίνεται για την ανακαίνισή τους και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.