ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Η χρήση ανελκυστήρα σε μια μονοκατοικία σχετίζεται τόσο με το μέγεθος και τη διαρρύθμιση της μονοκατοικίας, όσο και με τις ιδιαίτερες ανάγκες των χρηστών της.
ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Μια επένδυση από ξύλο μασίφ ή από πανό βιομηχανικών προϊόντων ξύλου στους τοίχους ή στην οροφή ενός εσωτερικού χώρου δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα και διακριτική, φυσική διακόσμηση. Η σωστή κατασκευή των…
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Στο άρθρο αυτό γίνεται μια γενική αναφορά στις συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου και στα κριτήρια επιλογής τους, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η εξέλιξη…