ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Η συνεχής εξέλιξη καινοτόμων υλικών και μεθόδων εφαρμογής αποτελεί πλέον ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια των αρχιτεκτόνων, παρέχοντας τη δυνατότητα για δημιουργία εσωτερικών χώρων χωρίς περιορισμούς.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
Πολύ περισσότερο από μια ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση ή ένα ανυψωτικό σύστημα, ο ανελκυστήρας αποτελεί λειτουργικό μέρος του κτιρίου ή των χώρων που εξυπηρετεί. Kαθώς εξελίσσονται ή διαφοροποιούνται οι λειτουργικές παράμετροι των…
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣΟι ανελκυστήρες από την αρχή της ανάπτυξής τους μέχρι και σήμερα έχουν γνωρίσει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα…