ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η χρήση ανελκυστήρα σε μια μονοκατοικία σχετίζεται τόσο με το μέγεθος και τη διαρρύθμιση της μονοκατοικίας, όσο και με τις ιδιαίτερες ανάγκες των χρηστών της.
ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στο άρθρο αυτό γίνεται μια γενική αναφορά στις συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου και στα κριτήρια επιλογής τους, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η εξέλιξη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.