ΠΑΓΩΝΗ ΑΤΕ

Η ΠΑΓΩΝΗ ΑΤΕ είναι μια σύγχρονη τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διοίκηση, διαχείριση, κατασκευή και επίβλεψη ενός ευρύτατου φάσματος δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων στην Ελλάδα.
Από το 1972 αναλαμβάνει σύνθετα κτιριακά έργα μεγάλης κλίμακας τα οποία υλοποιεί με επιτυχία χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτει, την εξειδικευμένη εμπειρία του προσωπικού, την κατάλληλη οργανωτική δομή και τις πιστοποιημένες διαδικασίες ποιότητας που εφαρμόζει.

Ακολουθώντας μία αδιάλειπτη πορεία επί σειρά ετών στον ελληνικό κατασκευαστικό κλάδο σήμερα η ΠΑΓΩΝΗ ATE κατέχει 4ης τάξης εργοληπτικό πτυχίο ΜΕΕΠ για την εκτέλεση δημοσίων έργων, ενώ η δυναμική παρουσία της είναι ανοδική και στον ιδιωτικό κλάδο.

Βασισμένη σε αρχές και αξίες που διέπουν μια σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση η εταιρεία φροντίζει για τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και αναλαμβάνοντας την ευθύνη της απέναντι στο περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο λειτουργεί σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 & ISO 45001:2018.

Πρόσφατα επέκτεινε την δραστηριότητά της στην εφαρμογή καινοτόμων επιστημονικών εργαλείων παρέχοντας Συμβουλευτικές Υπηρεσίες δυναμικής ανάλυσης για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα σύνθετων παραγωγικών συστημάτων.

PAGONIS CONSTRUCTION LOGO final

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.pagoniconstruction.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2310 519124
Διεύθυνση: Μαβίλη 3, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 54630

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Perrotis College Αμερικανική Γεωργική Σχολή 1          

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.