SYSTEMAIR

Η Systemair είναι μία από τις επιφανέστερες, πρωτοποριακές και εδραιωμένες εταιρείες εξαερισμού με ηγετική παρουσία παγκοσμίως. Με πολυετή εμπειρία και προηγμένη τεχνογνωσία, η Systemair προσφέρει προϊόντα και συστήματα υψηλής ποιότητας για τη θέρμανση, τη ψύξη και τον αερισμό. Εδώ και 50 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες της με βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές και ποιοτικές λύσεις προϊόντων HVAC.

"Απλοποιούμε τις λύσεις, σας καθοδηγούμε και είμαστε στο πλευρό σας. Είμαστε ο πιο αποτελεσματικός και βοηθητικός συνεργάτης σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Αναδεικνύουμε τη δύναμη των ανθρώπων εξασφαλίζοντας την ιδανική ποιότητα αέρα.
Με περισσότερους από 250 μηχανικούς που είναι κατανεμημένοι σε 23 Ομάδες Ανάπτυξης σε 18 χώρες, η καινοτομία δεν είναι κάτι που κάνουμε επειδή πρέπει. Είναι ό,τι πρεσβεύουμε.
Με γνώμονα τα αιτήματα των πελατών, τις ιδέες των εργαζομένων και τις τελευταίες ακαδημαϊκές έρευνες, όλες οι ομάδες μας επιδιώκουν έναν και μοναδικό στόχο: την παροχή της καλύτερης ποιότητας αέρα με τις χαμηλότερες δυνατές ενεργειακές απαιτήσεις και τις μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον"

Μέσα στα 10 τεχνικά κέντρα της Systemair που λειτουργούν στη Σουηδία, τη Γερμανία, την Ινδία, τη Σλοβακία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ, όλα τα προϊόντα και τα εξαρτήματά της δοκιμάζονται και αναλύονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου. Τα τεχνολογικά της κέντρα είναι επίσης υπεύθυνα για την παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα τεχνολογίας τους. Για παράδειγμα, το κέντρο ανάπτυξης στο Skinnskatteberg θεωρείται μία από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ευρώπης για τη μέτρηση της παροχής του αέρα, των επιπέδων ήχου, της πίεσης και της κατανάλωσης ενέργειας.

Απο το 2010 η εταιρία Systemair Hellas θυγατρική της σουηδικής μητρικής, με έδρα το Ίλιον, έχει αναδειχθεί σε μια απο τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες του χώρου στην Ελλάδα.
Πιστοί στις αξίες και τους στόχους του ομίλου, η Systemair Hellas, στέκεται δίπλα στους πελάτες της απο τον αρχικό σχεδιασμό έως τη τελική παράδοση, συμβουλεύει και καθοδηγεί τους πελάτες της για τη διαμόρφωση της καλύτερης δυνατής λύσης για τα έργα τους, ενώ τα προϊόντα της είναι ενεργειακά αποδοτικά και βιώσιμα.

Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται σε όλους τους τύπους κτιρίων και εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών και πολυώροφων κτηρίων, γραφείων και βιομηχανικών χώρων, αίθουσες δεδομένων, νοσοκομείων, υπόγειων χώρων στάθμευσης, υπόγειων σιδηροδρομικών και οδικών σηραγγών.

Μερικές απο τις κύριες προϊοντικές ομάδες της Systemair είναι:
1. Ανεμιστήρες με μεγάλη ποικιλία τύπων και μεγεθών για όλες τις εφαρμογές αερισμού, οι οποίοι μάλιστα εμπίπτουν στη κατηγορία προϊόντων Green Ventilation.
2. Οικιακός αερισμός με τα ολοκληρωμένα οικιακά συστήματα αερισμού μέσω των πιστοποιημένων μονάδων ανάκτησης θερμότητας. Στη σειρά SAVE περιέχονται προϊόντα με τη σήμανση Green Ventilation.
3. Επεξεργασία αέρα με Κλιματιστικές Μονάδες Επεξεργασίας Αέρα και τις Προ-συγκροτημένες , Μονάδες Ανάκτησης Θερμότητας. Ξεχωρίζουν οι οικογένειες Geniox και Topvex (επίσης με την ετικέτα Green Ventilation).
4. Διαχείριση αέρα με στόμια, διάχυτές και ρυθμιστικά διαφράγματα,VAV.
5. Προϊόντα πυροπροστασίας, όπως διαφράγματα φωτιάς και καπνού.
6. Προϊόντα ηλεκτρικής θέρμανσης, σώματα ακτινοβολίας, αερόθερμα νερού και ιδιαίτερης αισθητικής αεροκουρτίνες FRICO
7. Προϊόντα κλιματισμού με ψύκτες και αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και νερού-νερού mini -H/P, fan coils, splits units, σειρες Sys Mini H/P, SysAQUA

Η νέα της καμπάνια Green Ventilation αποτελεί οδηγό για πολλά απο τα υπάρχοντα αλλά και τα νέα της προϊόντα. Ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες, η βιωσιμότητα δεν ήταν ποτέ σημαντικότερη για την εταιρεία από όσο είναι σήμερα. Η νέα της ετικέτα και οι αντίστοιχες απαιτήσεις που αυτή καλύπτει βοηθά τον καταναλωτή να εντοπίζει εύκολα τις πιο βιώσιμες λύσεις της εταιρείας. Το Green Ventilation είναι πλέον ένα αξιόπιστο σημείο αναφοράς της περιβολλοντικής απόδοσης των προϊόντων της Systemair.

"Είμαστε ο πιο αποτελεσματικός και βοηθητικός συνεργάτης σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους"
Η ελληνική ομάδα της Systemair νιώθει περήφανη που ήταν από τις πρώτες εταιρείες που παρείχαν πληροφορίες για τα νέα δεδομένα και τάσεις, τα οποία σήμερα αναφέρονται στις Ευρωπαϊκές οδηγίες Ecodesign, καθώς και για την καθημερινή υποστήριξή της και την διαμορφωση ενεργειακης συνείδησης προς τους πελάτες της. Με συνεχή επιμορφωτικά σεμινάρια ενημερώνει τους συναδέλφους της μηχανικούς και τεχνικούς για τις σύχρονες τάσεις των εφαρμογών αερισμού.

Στο νέο ανανεωμένο ιστότοπό της, μπορούν οι καταναλωτές να βρούν πληθώρα πληροφοριών σχετικές με τα προϊόντα αλλά και τον όμιλο. Υπολογιστικά προγράμματα, επιλογείς προϊόντων, τεχνικά χαρακτηριστικά και διαστασείς, σχεδιαστικές βιβλιοθηκες PIM και πολλά ακόμα παρουσιάζονται με σχεδίασμό που δίνει έμφαση στη χρηστικότητα και την ευκολία πλοήγησης προσφέροντας μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στον επισκέπτη. Ένα καθημερινό εργαλείο δουλειάς για το μηχανολόγο μηχανικό και οχι μόνο.

 

ΑΣΤΡΟΥΣ 13
Τ.Κ.: 13122
ΗΛΙΟΝ
Τ: 2105789766
[email protected]

www.systemair.gr
SYSTEMAIR

ΥΛΙΚΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

GENIOX

GENIOX

Σειρά μονάδων διαχείρισης αέρα

Πλήρως προσαρμόσιμες, υψηλής ποιότητας, αρθρωτές μονάδες επεξεργασίας αέρα, οι οποίες προσφέρουν εύκολη διαμόρφωση, χειρισμό και λειτουργία και φέρουν το σήμα "Green

SYSTEMAIR

SYSTEMAIR

Eφαρμογές υπερπίεσης κλιμακοστασίων και απαγωγής καπναερίων σε χώρους στάθμευσης

Οι εφαρμογές διαχείρισης καπνού σε υπόγειους χώρους καθώς και σε υπόγειους σταθμούς στάθμευσης όπως και οι εφαρμογές

SYSTEMAIR

SYSTEMAIR

Διαφράγματα φωτιάς και καπνού για εφαρμογές πυρασφάλειας

Η παθητική πυροπροστασία αποτελεί σημαντικό στοιχείο της συνολικής στρατηγικής πυροπροστασίας ενός κτιρίου. Σκοπός της παθητικής πυροπροστασίας είναι

SYSTEMAIR

SYSTEMAIR

Ψύκτες και αντλίες θερμότητας

Η Systemair  αναπτύσσει ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των καταναλωτών. Έτσι, οι αερόψυκτες μονάδες της προσφέρουν βιώσιμο ψυκτικό

SYSTEMAIR SAVE

SYSTEMAIR SAVE

Οικιακές εφαρμογές για ποιότητα εσωτερικού αέρα I.A.Q (Internal Air Quality)

Αποτελούν την κατάλληλη επιλογή τόσο για νέα κτίρια, όσο και για έργα ανακαίνισης. Όλες οι οικιακές μονάδες της σειράς είναι

SYSTEMAIR TOPVEX

SYSTEMAIR TOPVEX

Μονάδα ανάκτησης θερμότητας

Η Topvex είναι η μια πρωτοποριακή προσυγκροτημένη μονάδα αερισμού / ανάκτησης θερμότητας. Αποτελεί συμπαγή κατασκευή με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα και είναι εύκολο να

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.