Διπλή βράβευση για την Vivechrom και τη Sleed στα Social Media Awards 2020

Η Vivechrom και ο συνεργάτης της Sleed, βραβευτήκαν με τo Platinum Award – την ύψιστη διάκριση – στην ενότητα “Best on Other Social Media Platforms” και με το Gold Award για το κανάλι της Vivechrom στο Pinterest.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσαν για 8η χρονιά το Marketing Week και η Boussias Communications, με την υποστήριξη του Facebook, προκειμένου να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές Marketing σε όλα τα δημοφιλή Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 48 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τη βράβευση μας με το Platinum Award. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή, για την αναγνώριση! Στηρίζουμε την πρωτοπορία μας στα οικοδομικά χρώματα με δυναμική παρουσία και στο Pinterest, ένα μέσο λίαν κατάλληλο για το κοινό μας. Με φωτογραφίες που εμπνέουν και ελκυστικά κείμενα, ξεχωριστές ιδέες, έξυπνα tips, και φυσικά δημιουργική προσέγγιση στο κομμάτι του buying, βάζουμε χρώμα στις ζωές των καταναλωτών, τώρα και μέσα από ένα νέο κανάλι. Θα συνεχίσουμε δημιουργικά, με στόχο πάντα η Vivechrom να είναι ο σύμβουλος του καταναλωτή στο Colour Decoration Journey’’ δήλωσε η κα Πέγκυ Σκουλίδα, Product Manager της Vivechrom.

social media awards

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.