EPIKYKLOS

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η κατασκευαστική εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ιδρύθηκε το 2008 σαν απάντηση στην ανησυχία μας σε σχέση με το πώς θα κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο και τη διαδικασία της κατασκευής, μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Η επωνυμία της εταιρείας υποδηλώνει τη δημιουργία κύκλων εμπιστοσύνης, σε τροχιά γύρω από την εξέλιξη, τόσο της κατασκευής όσο και του ανθρώπου.

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ στα 12 χρόνια που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της κατασκευής, με συνέπεια στις αξίες της, με διαρκή παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, έχει καταφέρει να διαγράψει μία διαρκώς ανοδική πορεία, με περισσότερα από 600 ολοκληρωμένα έργα, που μεταφράζονται σε επιφάνεια 90.000 τ.μ.

Με όχημα την άρτια τεχνογνωσία, την επιμονή για το τέλειο και με καινοτόμες ιδέες, δραστηριοποιείται σε 3 πεδία του κατασκευαστικού κλάδου, την κατασκευή & ανακατασκευή κτιρίων προς πώληση, τις κατασκευές & ανακαινίσεις χώρων για επαγγελματίες κι επενδυτές και τις κατασκευές & ανακαινίσεις κατοικιών για ιδιώτες.

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ / ΟΡΟΣΗΜΑ

Η ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ εισήγαγε το 2011 στην ελληνική αγορά τα προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης κατοικίας, ενώ το 2015, μελετώντας τις ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, λάνσαρε και τα προκοστολογημένα πακέτα ανακαίνισης τουριστικών καταλυμάτων. Το 2016 δημιούργησε ένα νέο ερευνητικό τμήμα μέσα στην εταιρεία ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ όπου νέα υλικά και τεχνικές δοκιμάζονται πριν χρησιμοποιηθούν στα έργα της εταιρείας.

Επιδιώκοντας τη δημιουργική συνεργασία με την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, μετέτρεψε τα γραφεία της εταιρείας σε έναν ανοιχτό χώρο όπου η έμπνευση των μελετητών συναντά την εμπειρία στην υλοποίηση και έχει επιτύχει έως σήμερα συνέργειες με περισσότερα από 25 σημαντικά αρχιτεκτονικά γραφεία.

Με άγρυπνο βλέμμα στις εξελίξεις της κατασκευής και της κτηματαγοράς δραστηριοποιείται από το 2017 στον χώρο του Real Estate και δημιουργεί έναν πυλώνα συνεργασίας με τους μεγαλύτερους επενδυτές εντός και εκτός των τειχών της χώρας.

Το 2021 επαναπροσδιορίζει τον τρόπο σχεδιασμού και κατασκευής των κτιρίων της, εισάγοντας στην αγορά την πρότυπη πολυκατοικία “URBAND”, η οποία αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της εταιρείας μας για τη νέα αστική πραγματικότητα. Το 2022 συνεχίζει με την ανέγερση ενός ακόμη πρότυπου έργου, την πολυκατοικία “Vital Blue” στη Γλυφάδα, ένα νέο concept υψηλού επιπέδου διαβίωσης στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Για πρώτη φορά εφαρμόζονται νέα πρότυπα κατασκευής και σχεδίασης, ενώ ιδιαίτερες παροχές και προνόμια συνοδεύουν τα κτίρια, σε μία κίνηση της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ που παρόμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν στον κλάδο της κατασκευής και των ακινήτων.

Οι πλήρως εξοπλισμένες και επιπλωμένες κατοικίες σε συνεργασία με τα πιο δυνατά brand της αγοράς, η δωρεάν πράσινη ηλεκτρική ενέργεια προπληρωμένη για 20 χρόνια από την εταιρεία μας και η Premium κάρτα της Επίκυκλος με το καινοτόμο πρόγραμμα 10-10-10, η οποία εκτός από τα μοναδικά προνόμια τα οποία προσφέρει στους κατόχους της, δίνει και την 10ετή εγγύηση όλων των κατασκευών, είναι μόλις μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν τα ακίνητα της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ.

Σήμερα συνεχίζουμε στην κατασκευή των νέων κτιρίων υπό το πρίσµα ενός πιο όµορφου και λειτουργικού κόσµου, µε σεβασµό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τέλος, με την πεποίθηση πως κάθε εταιρεία οφείλει να στηρίζει με δράσεις την κοινωνία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, μέσα από την Ακαδημία Πολιτισμού της ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ, η εταιρεία έχει καταφέρει με το έργο της να κάνει απαραίτητη την παρουσία της σε όλα τα μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας.

H ΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ

Στην ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ οι πολυετείς μελέτες μας πάνω στον άνθρωπο, τον χώρο και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, μας έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι ανθρώπινες επεμβάσεις στον δομημένο χώρο πρέπει να γίνονται με σεμνότητα, συνείδηση και υπευθυνότητα. Κάθε έργο μας βασίζεται στη θεωρία αυτή, από την αρχική σύλληψη της ιδέας, μέχρι και την κατασκευή του.

Epikyklos Logo F en

CONTACT US

website: https://epikyklos.gr/en/
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tel.: (+30) 210 50 69 099
Address: Academias 8 & Kanari Street, 10671 Athens

COMPANY PROJECTS

"ΣΧΕΔΙΑ"             "VITAL BLUE"                               urband  

 

 el centro                diamerisma glyfada                parion_opus.jpg

 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.