Σκούρτης Γιώργος

Ο Γιώργος Σκούρτης αποφοίτησε το 1995 από τον Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (Θεσσαλονίκη) και παρακολούθησε το μεταπτυχιακό τμήμα “Environment and Energy Studies” της Architectural Association στο Λονδίνο (2001).

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών του εργάστηκε ως περιβαλλοντικός αναλυτής και σχεδιαστής στο ειδικευμένο σε θέματα βιοκλιματικού σχεδιασμού γραφείο Battle McCarthy Ltd – Consulting Engineers & Landscape Architects στο Λονδίνο (2002-2003), ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως περιβαλλοντικός αναλυτής στη ομάδα Φυσικής Κτιριακού Περιβάλλοντος του Τμήματος Φυσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2003-2004). Την περίοδο 2003 – 2014 υπήρξε συνιδρυτικό μέλος του γραφείου Σκούρτης – Σταυροπούλου (2S-architects).

Το 2014 ίδρυσε το αρχιτεκτονικό γραφείο GS-architects. Το γραφείο δραστηριοποιείται σε μελέτες και επιβλέψεις κατοικιών, βιομηχανικών επισκέψιμων κτιρίων, μελέτες εσωτερικών χώρων στην Αττική και στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο, ειδικευόμενο στον βιοκλιματικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα περιβάλλοντος και διαχείρισης ενέργειας.
 

http://www.gs-architects.gr

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.