Μαριολοπούλου Κίρκη - KIPSELI ARCHITECTS

Η "Κυψέλη Αρχιτεκτονικής", είναι ένα διεθνώς βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, με έδρα την Αθήνα, που ασπάζεται τη δυναμική της διαφορετικότητας, ως μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Με εργαλεία τη δημιουργική, την πρακτική και την κριτική σκέψη, στόχος της είναι, να συμβάλλει στην εξέλιξη του δομημένου περιβάλλοντος, εστιάζοντας στην ανθρώπινη ύπαρξη μέσα σε αυτό και καθιστώντας την αρχιτεκτονική αναγκαία στην καθημερινή ζωή.
Η φιλοσοφία της, προτάσσει ένα είδος αρχιτεκτονικής, που δεν εμμένει σε αρχιτεκτονικές νόρμες, αλλά βασίζεται στην αξία της μοναδικότητας της κάθε ιδέας, συνδυάζοντας τις δυνάμεις της με άλλες μορφές τέχνης. Το "Brandchitecture" (Brand + Architecture), για παράδειγμα, είναι μια έννοια που προσπαθεί να εισάγει στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και αναφέρεται στις επιχειρήσεις και στον κόσμο του μάρκετινγκ. Η αρχιτεκτονική, ενώνεται με την οπτική επικοινωνία και δημιουργεί μια νέα τρισδιάστατη βιωματική ταυτότητα. Με αυτόν τον τρόπο, η κάθε επιχείρηση έχει έναν χώρο που ταυτίζεται με το προϊόν ή τις υπηρεσίες της, το όνομα της, καθώς και την εικόνα της προς τα έξω.
Κάθε έργο, για την "Κυψέλη Αρχιτεκτονικής", από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, είναι μοναδικό. Βρίσκεται σε διαφορετικό τόπο και απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και ο κάθε χώρος θα πρέπει να μπορεί να πει τη δική του ιστορία.

http://www.kipseli-architects.com

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.