ΟΡΟΦΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ & ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 02 / σελ.88

Η αντιμετώπιση του θορύβου στο περιβάλλον των εστιατορίων είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μελετητές και οι επιβλέποντες σε έργο μελέτης και κατασκευής εστιατορίου. Ο θόρυβος στο περιβάλλον προέρχεται από τις συζητήσεις των θαμώνων και τη διάδραση, με αποτέλεσμα να προκαλείται το αίσθημα της κόπωσης ή πονοκέφαλος. Οι οροφές στα εστιατόρια σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ηχοαπορροφητικά υλικά συμβάλλουν στην ακουστική άνεση του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.