ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΛΙΚΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2017 / τεύχος 04 / σελίδα 83
Η κουζίνα στους χώρους εστίασης πρέπει να σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και άνετη για οργανωμένη εργασία, να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και να τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ - ΤΑΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ - ΤΑΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ

Η τεχνολογία της πληροφορικής και των επικοινωνιών θα επηρεάσει σημαντικά το σχεδιασμό της κουζίνας. Ήδη αναπτύσσονται δεκάδες ριζοσπαστικές ιδέες, που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την κουζίνα, όπως…
ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣΤα πλεονεκτήματα μιας μικρότερης κουζίνας, όπως είναι η εξοικονόμηση χώρου, η εργονομία κατά το μαγείρεμα λόγω της εγγύτητας των επί μέρους στοιχείων της και το χαμηλότερο κόστος κατασκευής,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.