ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΛΙΚΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2017 / τεύχος 04 / σελίδα 83
Η κουζίνα στους χώρους εστίασης πρέπει να σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και άνετη για οργανωμένη εργασία, να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και να τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σχεδιασμός με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού και τη χρήση φιλικών υλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΛΙΚΑ
Oι σχεδιαστικές παραλλαγές των νεροχυτών σήμερα είναι πιο πλούσιες από ποτέ, καλύπτοντας και τις πιο απίθανες ανάγκες των χρηστών, αλλά και τις αρχιτεκτονικές ιδιομορφίες της κάθε κουζίνας.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣΤα πλεονεκτήματα μιας μικρότερης κουζίνας, όπως είναι η εξοικονόμηση χώρου, η εργονομία κατά το μαγείρεμα λόγω της εγγύτητας των επί μέρους στοιχείων της και το χαμηλότερο κόστος κατασκευής,…