ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2013 / τεύχος 03 / σελίδα 73
Σχεδιασμός με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού και τη χρήση φιλικών υλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΛΙΚΑ
Η κουζίνα στους χώρους εστίασης πρέπει να σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και άνετη για οργανωμένη εργασία, να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και να τηρεί τους κανόνες…
ΚΟΥΖΙΝA. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής και κυρίως η έλλειψη χρόνου, έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της κουζίνας και έχουν οδηγήσει τους μελετητές και τους κατασκευαστές επίπλων αλλά και…
ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΛΙΚΑ
Oι σχεδιαστικές παραλλαγές των νεροχυτών σήμερα είναι πιο πλούσιες από ποτέ, καλύπτοντας και τις πιο απίθανες ανάγκες των χρηστών, αλλά και τις αρχιτεκτονικές ιδιομορφίες της κάθε κουζίνας.