ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 08 / σελ.69

Η αρχιτεκτονική είναι η εφαρμοσμένη επιστήμη του σχεδιασμού και της υλοποίησης κατασκευών, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την αισθητική των χώρων και την ασφάλεια των χρηστών. Στο πλαίσιο της ασφάλειας των χρηστών σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών και ιών, επιβλαβών για τη δημόσια υγεία, αναζητώνται αρχιτεκτονικές λύσεις με σκοπό την υγειονομική προστασία των ανθρώπων, οι οποίες θα είναι εφαρμόσιμες όχι μόνο σε χώρους υψηλής αποστείρωσης και υγειονομικής προστασίας (π.χ. νοσοκομειακών κλινών, χειρουργείων, μικροβιολογικών εργαστηρίων, βιομηχανιών παρασκευής τροφίμων) αλλά και σε χώρους κοινής χρήσης (γραφείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, μέσων μεταφοράς κ.ά.).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

H ανακαίνιση της κουζίνας μπορεί να βελτιώσει τόσο τη λειτουργικότητα, όσο και την αισθητική της είτε με επιμέρους μικρές αλλαγές είτε με πιο σύνθετες εργασίες, ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες.
ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ Η σκάλα αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία του εσωτερικού χώρου, καθώς η μορφή και η θέση της επηρεάζουν την κυκλοφορία μέσα σ’ αυτόν. Πρωτίστως λειτουργική,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.