ΚΤΙΡΙΑ

περισσότερα

ΑΡΘΡΑ

  • ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Κατά τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου οι χώροι υγιεινής έρχονται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να υστερούν σε σύγκριση με τους κύριους χώρους. Ο…
  • Η "ΓΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
    Η "ΓΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ο φωτισμός και η αλληλεπίδρασή του με τα υλικά και την υφή μπορεί να προσφέρει ένα πολυαισθητηριακό και αξέχαστο ταξίδι, στο οποίο οι πελάτες μπορούν…
περισσότερα

ΥΛΙΚΑ

  • AQUA-PUR HPX
    AQUA-PUR HPX Υδατοδιαλυτό βερνίκι Πιστοποιημένο υδατοδιαλυτό βερνίκι, κατάλληλο για την επεξεργασία του…
  • Puma Condens
    Puma Condens Επιτοίχιος λέβητας αερίου συμπύκνωσης για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης…
  • abacton®
    abacton® Σύνθετα πάνελ αλουμινίου με ειδική αντιβακτηριδιακή βαφή Η Elval Colour…
  • TVR5G TRANE
    TVR5G TRANE Πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού Τα συστήματα της Mitsubishi Electric διακρίνονται για…
περισσότερα

NEWSLETTER

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • Κριτήρια επιλογής ενεργειακών υαλοπινάκων
    Κριτήρια επιλογής ενεργειακών υαλοπινάκων Ορισμοί• Συντελεστής θερμοπερατότηταςΟ συντελεστής θερμοπερατότητας U ορίζεται ως η ποσότητα της θερμότητας, που περνά κάθε ώρα μέσα από 1 m² ενός στοιχείου μιας κατασκευής με πάχος d (m), όταν η…
  • Στέγη από χαλκό
    Στέγη από χαλκό Η κατασκευή της στέγης ξεκινά πάντα από τη θέση της υδρορρόης, όπου τοποθετείται ειδικό γωνιακό τεμάχιο και τελικά καταλήγει στον κορφιά.Σημαντικό στοιχείο στις χάλκινες στέγες είναι ο καλός αερισμός τους…
περισσότερα

ΙΔΕΕΣ

περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

περισσότερα

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.