157+173 designers

Οι 157+173 designers είναι ένα studio Aρχιτεκτονικής & Product Design, που δημιουργήθηκε από τους Μπάμπη Παπανικολάου και Χριστίνα Τσιραγγέλου, στη Θεσσαλονίκη, το 2009. Παρέχει υπηρεσίες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και σχεδιασμού προϊόντων, ενώ παράλληλα παράγει και τη δική του σειρά προϊόντων. Mε αρχή την "υλικότητα" των φυσικών πόρων και την ισορροπία των διαφορετικών υφών μεταξύ τους, σχεδιάζουν χώρους και αντικείμενα minimal αισθητικής, με έντονες και εξαιρετικά προσεγμένες σχεδιαστικά λεπτομέρειες, οι οποίες διαμορφώνουν το χαρακτήρα και την ευαισθησία των έργων τους. Συμμετέχουν με τη δουλειά τους σε εμπορικές και προωθητικές εκθέσεις design, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Το έργο τους έχει παρουσιαστεί μέσα από ένα σημαντικό κατάλογο εθνικών και διεθνών εφημερίδων, περιοδικών και τευχών design, καθώς και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Ο Μπάμπης Παπανικολάου γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε art & architecture στο Πανεπιστήμιο του Greenwich στο Λονδίνο, απ’ όπου αποφοίτησε το 2005.
Η Χριστίνα Τσιραγγέλου γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007.

www.157-173designers.eu

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.