ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77

Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Η διαμόρφωση του πλάνου φωτισμού στο μουσείο και στις εκθέσεις του καθορίζεται από το μουσειολογικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Αφού ορίσουν την ιεραρχία των νοημάτων της έκθεσης, καθοδηγούν το σχεδιασμό φωτισμού…
ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΔΙΟΔΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΦΩΤΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΔΙΟΔΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΦΩΤΟΣ

Οι οργανικές δίοδοι εκπομπής φωτός (OLED), που αποτελούν εμπορική πραγματικότητα για την τεχνολογία κινούμενης εικόνας, προκαλούν τις επιχειρήσεις κατασκευής φωτιστικών σωμάτων να τις αξιοποιήσουν για την παραγωγή πρωτοποριακών φωτιστικών πηγών.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

Oι υπαίθριοι χώροι, που αποτελούν τους “πνεύμονες” των αστικών περιοχών, επεκτείνουν τη λειτουργία τους και κατά τις νυχτερινές ώρες με τη χρήση του τεχνητού φωτισμού.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.