ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77
Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Οι εξελίξεις στις νέες πηγές φωτός έχουν μειώσει αισθητά το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης των νέων λαμπτήρων και έχουν βελτιώσει τις δυνατότητες ελέγχου των φωτιστικών.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΩΝ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΗΝ ΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ. Κάθε μελέτη φωτισμού οφείλει να εξετάζει τους βασικούς παράγοντες σχεδιασμού και να…
ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Αν θέλαμε να προσδιορίσουμε τι ακριβώς είναι η τεχνολογία των οπτικών ινών, θα λέγαμε ότι είναι η…