ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77
Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η εγκατάσταση ενός επαρκούς, αξιόπιστου και χωρίς κακοτεχνίες συστήματος γείωσης είναι το βασικότερο εργαλείο για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων που εγκυμονεί η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Σ’…
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
Οι μελετητές - εγκαταστάτες των συστημάτων φωτισμού σε χώρους γραφείων έρχονται αντιμέτωποι ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια με δύο πολύ σημαντικές προκλήσεις. Τα συστήματα θα πρέπει αφενός να συνδυάζουν…
ΘΕΜΕΛΙΑΚΕΣ ΓΕΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Για όλες τις νεοανεγειρόμενες εκ θεμελίων οικοδομές που διαθέτουν εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις –ανεξάρτητα από το σύστημα γείωσης του δικτύου από το οποίο τροφοδοτούνται– η χρήση της θεμελιακής γείωσης καθίσταται πλέον…