ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77

Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Σύντομη επισκόπηση των ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ12464-1:2011 και EN15193:2007 με στόχο τη διεύρυνση των παραμέτρων σχεδιασμού του φωτισμού στη διαμόρφωση του εσωτερικού περιβάλλοντος και στην ενεργειακή κατανάλωση.
ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Σκοπός των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης είναι η παροχή οπτικών πληροφοριών ενός συμβάντος σε πραγματικό χρόνο (in real time). Με τον τρόπο αυτό διαφυλάσσονται περιουσιακά αγαθά και συχνά αποτρέπονται εγκληματικές ενέργειες.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.