ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ: ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2018 / τεύχος 2 / σελίδα 77
Η επιτυχία στο σχεδιασμό του φωτισμού ενός εστιατορίου αξιολογείται ως προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμοσφαίρας, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών και επιθυμιών του κάθε ατόμου - πελάτη, την ιδανική παρουσίαση των εδεσμάτων, καθώς και την ανάδειξη τησ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
Σύντομη επισκόπηση των ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ12464-1:2011 και EN15193:2007 με στόχο τη διεύρυνση των παραμέτρων σχεδιασμού του φωτισμού στη διαμόρφωση του εσωτερικού περιβάλλοντος και στην ενεργειακή κατανάλωση.
ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
Σκοπός των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης είναι η παροχή οπτικών πληροφοριών ενός συμβάντος σε πραγματικό χρόνο (in real time). Με τον τρόπο αυτό διαφυλάσσονται περιουσιακά αγαθά και συχνά αποτρέπονται εγκληματικές ενέργειες.
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ο τρόπος διαχείρισης της διαθέσιμης ηλεκτρικής ενέργειας σε μια μελέτη φωτισμού αποτελεί στις μέρες μας το νέο ζητούμενο στο σχεδιασμό κτιρίων.