ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΒΙΟΜIΜΗΣΗ: Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Η καινοτομία που εμπνέεται από τη φύση –ή επιστημονικά η βιομίμηση– αποτελεί το νέο πεδίο έρευνας για τη δημιουργία ευφυών και βιώσιμων υλικών, που μιμούνται τους φυσικούς οργανισμούς, προκειμένου να…
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί ένα εύφορο πεδίο δραστηριότητας που συνεχίζει να ανθίζει μέσα στη σύγχρονη οικονομική συγκυρία. Το άνοιγμα των συνόρων κρατών με μεγάλους πληθυσμούς όπως της Τουρκίας και…
ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΩΔΙΩΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ
Το έργο, που εκτελείται με το γνωστό σχήμα της αυτοχρηματοδότησης και της μετέπειτα εκμετάλλευσης, έχει την τεχνική ιδιοτυπία ότι αποτελεί ένα πρότυπο έργο ζεύξης σε μεγάλη απόσταση πάνω από θαλάσσια…