ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Κανδύλης και το ζήτημα της συλλογικής κατοικίας

Ο Γιώργος Κανδύλης και το ζήτημα της συλλογικής κατοικίας

Η μελέτη της ζητήματος της κατοικίας οδηγεί στη μελέτη συνόλων κατοικιών καθώς η επιταχυνόμενη αστικοποίηση γεννά ολοένα μεγαλύτερα συγκροτήματα κατοικιών, νέες συνοικίες, συνεπώς διευρύνεται το πεδίο μελέτης σε ό,τι θα…
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με την ταχύτητα και την πληθώρα δραστηριοτήτων που την διέπει, τείνει να ελαχιστοποιήσει το χρόνο παραμονής στην οικία. Άμεση συνέπεια είναι η αύξηση της δημιουργίας νέων…
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Tο νέο κτίριο του KAΠE αποτελεί υπόδειγμα των δυνατοτήτων που παρέχει η εφαρμογή των σύγχρονων ενεργειακών τεχνολογιών στον τομέα του δομημένου περιβάλλοντος για τον περιορισμό της ενεργειακής κατανάλωσης, ενώ πληροί…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.