ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Κανδύλης και το ζήτημα της συλλογικής κατοικίας
Η μελέτη της ζητήματος της κατοικίας οδηγεί στη μελέτη συνόλων κατοικιών καθώς η επιταχυνόμενη αστικοποίηση γεννά ολοένα μεγαλύτερα συγκροτήματα κατοικιών, νέες συνοικίες, συνεπώς διευρύνεται το πεδίο μελέτης σε ό,τι θα…
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με την ταχύτητα και την πληθώρα δραστηριοτήτων που την διέπει, τείνει να ελαχιστοποιήσει το χρόνο παραμονής στην οικία. Άμεση συνέπεια είναι η αύξηση της δημιουργίας νέων…
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Tο νέο κτίριο του KAΠE αποτελεί υπόδειγμα των δυνατοτήτων που παρέχει η εφαρμογή των σύγχρονων ενεργειακών τεχνολογιών στον τομέα του δομημένου περιβάλλοντος για τον περιορισμό της ενεργειακής κατανάλωσης, ενώ πληροί…