ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Οι ψηφιακές τεχνολογίες είναι ανάμεσά μας, αποτελούν στοιχείο της καθημερινότητας, εξελίσσονται, μεταβάλλοντας τον τρόπο που σκεπτόμαστε, βιώνουμε, αναπαριστούμε και σχεδιάζουμε το χώρο.
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΝΕΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΝΕΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

Το χρώμα θεωρείται ένα εργαλείο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, το οποίο προσδίδει δυναμικότητα στην ταυτότητα του κτιρίου και εμπλουτίζει την εμπειρία του χρήστη στο χώρο.Η στρατηγική επιλογή του χρώματος παίζει κατεξοχήν υποστηρικτικό…
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον για δημιουργία σύγχρονων πολυλειτουργικών συγκροτημάτων σε μεγάλες πόλεις της Eλλάδας. Tα συγκροτήματα αυτά αποτελούν πόλο έλξης και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, αλλάζοντας τη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.