ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Οι ψηφιακές τεχνολογίες είναι ανάμεσά μας, αποτελούν στοιχείο της καθημερινότητας, εξελίσσονται, μεταβάλλοντας τον τρόπο που σκεπτόμαστε, βιώνουμε, αναπαριστούμε και σχεδιάζουμε το χώρο.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί ένα εύφορο πεδίο δραστηριότητας που συνεχίζει να ανθίζει μέσα στη σύγχρονη οικονομική συγκυρία. Το άνοιγμα των συνόρων κρατών με μεγάλους πληθυσμούς όπως της Τουρκίας και…
BIM: Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

BIM: Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ

Το τρισδιάστατο εικονικό περιβάλλον των λογισμικών Building Information Modeling (BIM) αποτελεί μια καινοτομία στην επιτυχημένη αντιμετώπιση και πιθανή εξάλειψη των προβλημάτων, που απορρέουν από την αποκλειστική χρήση δισδιάστατων μοντέλων και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.