ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Η κατασκευή ενός νέου μουσείου στη σύγχρονη κοινωνία αποτελεί μια ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής, της λειτουργίας και της ιδεολογίας ενός ιδρύματος, με στόχο την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη παγκοσμίως.
ΒΙΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Η επανασύνδεση με τη Φύση εκφράζεται ως μια ανάγκη, που μπορεί να υλοποιηθεί μέσω του Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Η φύση στο χώρο, οι αντιστοιχίες (τα ανάλογα) με τη φύση και η…
ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η στενή σύνδεση του ανθρώπου με το νερό δεν προκύπτει μόνο από το γεγονός πως αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιβίωση του, αλλά επεκτείνεται και…