ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με την ταχύτητα και την πληθώρα δραστηριοτήτων που την διέπει, τείνει να ελαχιστοποιήσει το χρόνο παραμονής στην οικία. Άμεση συνέπεια είναι η αύξηση της δημιουργίας νέων…
ΕΞΥΦΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΩΣ ΝΕΟ ΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Το ύφασμα πραγματοποιεί μια δυναμική (επαν)εμφάνιση στο προσκήνιο της αρχιτεκτο- νικής δημιουργίας στη δεκαετία του ’60 και δια- τηρεί μέχρι σήμερα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δυναμική.
Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Από το οικονομικό θαύμα της Κίνας δεν θα μπορούσε να είναι απούσα η αρχιτεκτονική. Τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης αρχιτεκτονικής δημιουργούν σήμερα στην Κίνα με σκοπό να “χτίσουν” τη…