ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Κανδύλης και το ζήτημα της συλλογικής κατοικίας
Η μελέτη της ζητήματος της κατοικίας οδηγεί στη μελέτη συνόλων κατοικιών καθώς η επιταχυνόμενη αστικοποίηση γεννά ολοένα μεγαλύτερα συγκροτήματα κατοικιών, νέες συνοικίες, συνεπώς διευρύνεται το πεδίο μελέτης σε ό,τι θα…
ΕΞΥΦΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΩΣ ΝΕΟ ΔΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Το ύφασμα πραγματοποιεί μια δυναμική (επαν)εμφάνιση στο προσκήνιο της αρχιτεκτο- νικής δημιουργίας στη δεκαετία του ’60 και δια- τηρεί μέχρι σήμερα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δυναμική.
ΞΥΛΙΝΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Η μελέτη του ξύλινου υπαίθριου θεάτρου αποτελεί το κυρίως τμήμα ενός ευρύτερου προγράμματος που αφορά στην ανάδειξη και αξιοποίηση του περιαστικού Άλσους της Κοζάνης, προκειμένου να αναπτυχθούν εκεί δραστηριότητες πολιτισμού…