ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με την ταχύτητα και την πληθώρα δραστηριοτήτων που την διέπει, τείνει να ελαχιστοποιήσει το χρόνο παραμονής στην οικία. Άμεση συνέπεια είναι η αύξηση της δημιουργίας νέων…
Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Από το οικονομικό θαύμα της Κίνας δεν θα μπορούσε να είναι απούσα η αρχιτεκτονική. Τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης αρχιτεκτονικής δημιουργούν σήμερα στην Κίνα με σκοπό να “χτίσουν” τη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.