ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Για έξι δεκαετίες η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί μια από τις πιο έμπειρες και ανταγωνιστικές τεχνικές εταιρείες της Ελλάδας, με σημαντική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Δραστηριοποιείται κύρια στην κατασκευή έργων οικιστικής ανάπτυξης, ξενοδοχειακών μονάδων, βιομηχανικών μονάδων, τραπεζών και κτιρίων γραφείων, αποθηκών, υπεραγορών τροφίμων, αντισεισμικής θωράκισης και αναπαλαίωσης κτιρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων, έργων υποδομής, γεφυροποιίας και οδοποιίας, αεροδρομίων και λιμενικών, καθώς και έργων ηλεκτρομηχανολογικών, ενεργειακών και πρατηρίων καυσίμων.

Την πορεία της εταιρίας έχουν σηματοδοτήσει «μνημειακά» έργα που χαρακτηρίζουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης, πόλη στην οποία βρίσκεται η έδρα της, όπως ο Πύργος του Ο.Τ.Ε. και οι Πύλες της Δ.Ε.Θ. με τα κτιριακά τους συγκροτήματα, το Θέατρο Κήπου στην πλατεία ΧΑΝΘ, το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς στην αρχή της οδού Τσιμισκή. Με πάνω από χίλια δημόσια και ιδιωτικά έργα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους σε όλη την Ελλάδα, η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί διαχρονικά τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για το Δημόσιο και τους ιδιώτες επενδυτές, με καθετοποιημένη παραγωγική οργάνωση, που βασίζεται σε συνεργεία ειδικών κατασκευών και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα. Αξιοσημείωτη είναι η παρουσία της εταιρίας στον τομέα των κατασκευών ξενοδοχείων και τουριστικών συγκροτημάτων, με μόνιμες επιχειρησιακές εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μαγνησία, Πελοπόννησο, Κρήτη και Κω.

Η άρτια οργανωτική δομή και λειτουργία της εταιρείας βασίζεται σε ολοκληρωμένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που πιστοποιείται από ανεξάρτητους διεθνείς φορείς πιστοποίησης κατά ISO 9001, ISO 14001, ΕΛΟΤ 1801 και OHSAS 18001.

 

domotechniki logo site

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: https://domotechniki.gr/
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2310 543001
Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 24, ΤΚ: 54626, Θεσσαλονίκη

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Κ.ΕΠΕ.ΔΙ.Χ. της Τράπεζας της Ελλάδος Πυλαία Θεσσαλονίκης site     Ξενοδοχείο AMANZOE Κρανίδι Πελοποννήσου site     ΔΕΣΠΕΡ Θεσσαλονίκης site

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.