ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε

Η εταιρεία «ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε» ιδρύθηκε το 1997 από τους μηχανικούς Κώστα Βρούχο, Ιωάννη Γλυνό και Μιχάλη Μπράτιτση.

Από τότε μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με έδρα τη Ρόδο στην εκτέλεση Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων ενός ευρύτατου φάσματος, μεγάλων προϋπολογισμών και σύνθετης τεχνογνωσίας , στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Μεσογείου.

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 4ης τάξης από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων καλύπτοντας έτσι τις προϋποθέσεις συμμετοχής της σε διαγωνισμούς δημοπράτησης μεγάλων δημοσίων έργων.

Οι Εταίροι δραστηριοποιούνται παράλληλα, από το 1997, και σε άλλες εργοληπτικές επιχειρήσεις καθώς και σε διάφορες κοινοπραξίες έργων. Επίσης έχουν αναπτύξει μία έντονη εμπορική δραστηριότητα σε προϊόντα σχετικά με το αντικείμενό τους, με αποτέλεσμα να είναι βασικοί προμηθευτές μεγάλων Ξενοδοχειακών Μονάδων και Δημοσίων Οργανισμών σε ηλεκτρολογικό υλικό (φωτιστικά ελληνικών και διεθνών βιομηχανιών) και υλικά κατασκευών, συνεργαζόμενοι με τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο(Sika, Philips, Sylvania, Digital Lumens κλπ.)

Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. λειτουργεί με υψηλές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με όλες τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Αναπτύσσεται συνεχώς αναλαμβάνοντας κυρίως οικοδομικά έργα μεγάλης κλίμακας, ειδικά έργα αναπαλαιώσεων, ανακαινίσεων, κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων και ειδικά μηχανολογικά έργα (ενεργειακά, βιομηχανικά, αυτοματισμοί). Συμμετέχει επίσης ενεργά σε έργα ΣΔΙΤ και παραχωρήσεων σε συνεργασία με εταιρείες που ηγούνται σε αντίστοιχους κλάδους.

Η σταθερή και μακροπρόθεσμη επιτυχία των επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας επιβεβαιώνει την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων. Το όφελος δεν περιορίζεται στο πλαίσιο της εταιρείας αλλά αποκτά γενικό ενδιαφέρον καθώς η σταθερά ανοδική πορεία σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε έργα διάφορων ειδικοτήτων οδήγησε στην ικανότητά της να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε απαίτηση και να προσαρμόζεται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον προσφέροντας εργασία υψηλής ποιότητας.

logofinalcenteredfinalENG

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: https://www.stirixistech.com/
Τηλ.: 22410 22879
Διεύθυνση: Ι. Δενδρινού 54, 85100, Ρόδος

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

casa cook

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.