ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ Τεχνική Α.Τ.Ε.Ε.

Η εταιρεία ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ Τεχνική Α.Τ.Ε.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1995 από τους Σκανδάλη Στέφανο Αρχιτέκτων, Πεσδεμιώτη Ιωάννη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Τζανακάκη Ιωάννη Πολιτικό Μηχανικό, δραστηριοποιούμενη στην μελέτη και την κατασκευή Δημοσίων και ιδιωτικών έργων.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία κατάφερε όχι μόνο να καθιερωθεί ως μία εκ των σημαντικών και πλέον σύγχρονων κατασκευαστικών εταιρειών στον δύσκολο και ανταγωνιστικό στίβο των τεχνικών εταιρειών αλλά και να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην κατασκευή δύσκολων οικοδομοτεχνικών έργων εισαγάγοντας καινοτόμες τεχνικές κατασκευής.
Παρά τον γιγαντισμό του τεχνικού κόσμου που είχε προκαλέσει η κατασκευαστική υπερφόρτιση των τελευταίων δεκαετιών, η ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ δεν άργησε να καθιερωθεί στον χώρο της εκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε μία ευρύτατη κλίμακα σημαντικών έργων , σε όλη την Κρήτη.
Η τεχνογνωσία , η σοβαρή υποδομή , η σύγχρονη αντίληψη των κατασκευαστικών δεδομένων, η συνέπεια και η ποιότητα από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου, είναι οι άξονες της συμπεριφοράς που διέπουν την πολυετή προσφορά της ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του τομέα της, δίνοντας στην εταιρεία φήμη και αναγνώριση.
Στοιχεία που σε συνδυασμό με τον δυναμισμό των εταίρων και με δεδομένη την ικανότητα της στην κάλυψη κάθε είδους έργου, διευρύνουν σήμερα ακόμη περισσότερο τον αναπτυξιακό της ορίζοντα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εγγύηση για τη συνεχή ανοδική πορεία της ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗ στο μέλλον.

Κατηγορίες έργων:
• Ξενοδοχεία
• Αντιπαροχές
• Κτιριακά συγκροτήματα γραφείων & καταστημάτων
• Πολυκατοικίες
• Σύγχρονοι περιαστικοί οικισμοί
• Μεμονωμένες κατοικίες
• Ανάπτυξη ακινήτων
• Κτιριακά συγκροτήματα κατοικιών

ikodomi logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Website: www.ikodomi.com
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2831021491-3
Διεύθυνση: Θεοδώρου Τζεδάκη 5, 74100, Ρέθυμνο Κρήτη

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 f324719dfee39a2a8de0601b320f713c XL

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.