Μαββίδης + Συνεργάτες / Project Management

Η Μαββίδης + Συνεργάτες είναι τεχνική μελετητική και συμβουλευτική εταιρία, που απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς, ενώ διαθέτει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, στο οποίο συγκαταλέγονται Μηχανολόγοι Μηχανικοί, αλλά και Δικηγόροι, Οικονομικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Ανάπτυξης. Έτσι, λειτουργεί και ως one-stop-shop για επενδύσεις σε ακίνητα.

Εξειδικευμένη στα επαγγελματικά κτίρια, η εταιρία συνοδεύει επενδυτές, εταιρίες (τεχνικές και μη), αλλά και ιδιώτες σε όλα τα τεχνικά θέματα, που σχετίζονται με το κτίριο, και αφορούν στη μελέτη, στην αδειοδότηση, στη δημοπράτηση, στην κατασκευή και στη χρήση του. Πέρα από τις κλασσικές υπηρεσίες Αρχιτέκτονα και Πολιτικού Μηχανικού παρέχει ως μία από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα μία ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών γύρω από το ακίνητο και την επένδυση σε αυτό. Ενδεικτικά αναφέρονται development consulting, due diligence και project management.

Στόχος της Μαββίδης + Συνεργάτες είναι να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στους πελάτες και τις ανάγκες τους, και πραγματική υπεραξία. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, τα στελέχη της έχουν μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση, αλλά και πολυετή εμπειρία σε τεχνικά έργα διαφόρων ειδών, μεγεθών και χρήσεων, σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς. Η εταιρία λειτουργεί με υψηλά ποιοτικά στάνταρ.

 

MP logo site

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.mavvidis.com
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2310 – 531100
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 86, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 54628

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Κτίριο γραφείων στη Θεσσαλονίκη     Κτίριο γραφείων στη Χαλκιδική     Μετατροπή βιομηχανικού κτιρίου Άγιος Αθανάσιος

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.