ΕΘΝΟΚΑΤ Α.Ε.

Η ΕΘΝΟΚΑΤ Α.Ε. παρέχει κατασκευαστικές υπηρεσίες ως γενικός εργολάβος. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή, ανακατασκευή και ανακαίνιση ξενοδοχειακών, οικιστικών και επαγγελματικών κτιριακών έργων.
Μια ομάδα έμπειρων project managers, μηχανικών και εργοδηγών διαμορφώνεται ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε έργου που αναλαμβάνει να εκτελέσει. Επιπροσθέτως, συνεργάζετε με επιλεγμένους υπεργολάβους και μακροχρόνιους συνεργάτες, οι οποίοι επιβλέπονται ενδελεχώς κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
Συγκριτικά πλεονεκτήματα:
● Εμπειρία στο χώρο. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει ένα πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα υλικών και τεχνολογικών λύσεων.
● Συνέπεια. Τα έμπειρα στελέχη κατανονούν τις ανάγκες του κάθε έργου και προσφέρουν σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις.
● Οικονομική ευρωστία.

vertical GR

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.ethnokat.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 210 6618496-8
Διεύθυνση: Καζαντζάκη 25 και Βαλαωρίτη 2 Γέρακας Αττικής, τ.κ 15344

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Double Tree by Hilton     Syntopia Ρέθυμνο Κρήτη     TUI Sensimar Meltemi Blu Σαντορίνη

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.