ΔΩΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΔΩΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1973 από τους Βασίλη και Σόφη Καράντζα. Με την ανάληψη της διεύθυνσης από την δεύτερη γενιά Πολιτικών Μηχανικών συνεχίζει την δυναμική παρουσία της μέχρι και σήμερα. Ο Δημήτρης Καράντζας έγινε μέλος της εταιρείας το 1999 ενώ η εταιρεία εξελίχθηκε στην σημερινή της μορφή με την σύμπραξη του Βασίλη Τσούτρα το 2010.

Η εταιρεία σήμερα παρέχει στον ιδιωτικό τομέα με επιτυχία υπηρεσίες Κατασκευής, Τεχνικού Συμβούλου, Διαχείρισης Έργου, που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες και προδιαγραφές κάθε Έργου, στον τομέα κατασκευών όπως ανέγερση ιδιωτικών κατοικιών υψηλών προδιαγραφών εντός και εκτός Αττικής, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, κτιρίων γραφείων ή βιομηχανικών χώρων, ανακαίνισης/ανακατασκευής καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων.

Η ΔΩΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε. διαθέτει επαρκές και κατάλληλο προσωπικό για την εκτέλεση και οργάνωση κάθε έργου, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει με την υποβολή της εκάστοτε οικονομοτεχνικής προσφοράς. Έχοντας δημιουργήσει την κατάλληλη οργανωτική δομή για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνει, απασχολεί στελέχη και προσωπικό με υψηλή εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία, αποτέλεσμα τόσο της εκπαίδευσής τους, όσο και της μακρόχρονης ενασχόλησής τους με τεχνικά έργα.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η ολοκλήρωση κάθε είδους οικοδομοτεχνικού έργου τηρώντας τον προϋπολογισμό, τις προδιαγραφές ποιότητας και το χρονοδιάγραμμα του έργου, με σεβασμό στο περιβάλλον και την βιώσιμη ανάπτυξη.

ΔΩΡΙΚΗ ΑΤΕ logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

website: www.doriki.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2103635211
Διεύθυνση: Μασσαλίας 20, 10680, Αθήνα

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Cycladic café στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης     H orizon θερινή κατοικία στις Κυκλάδες     Ξενοδοχείο Perianth στην Αθήνα

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.