ΓΑΜΑΣΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η γαμασιγμα κατασκευαστική είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον αρχιτέκτονα μηχανικό Σμπώκο Γεώργιο, τον πολιτικό μηχανικό Γωνιανάκη Γεώργιο και την αρχιτέκτονα μηχανικό Σακελλαρίου Αρετή. Έχει κύρια δραστηριότητα την κατασκευή νέων Ξενοδοχείων, την ανακατασκευή και αναβάθμιση παλαιών Ξενοδοχείων, την αποκατάσταση παραδοσιακών κτισμάτων, την κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών, εμπορικών κέντρων, βιομηχανικών κτιρίων και την εν γένει κατασκευή σε όλη την Κρήτη.

Υλοποιώντας μεγάλα κατασκευαστικά έργα, έχει καταξιωθεί ως μία από τις ισχυρότερες της περιοχής.
Διακρίνεται για την αρτιότητα κατά τη διαδικασία παραγωγής και με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την πολυετή εμπειρία της, εφαρμόζει δημιουργικές τεχνικές που ανοίγουν νέες προοπτικές στον οικοδομικό – κατασκευαστικό κλάδο.
Με πολύχρονη και πολύπλευρη τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό τομέα, ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς βασιζόμενη στα ικανά και εξειδικευμένα στελέχη της καθώς και στον ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εξοπλισμό της.

Με ταχύτητα και άριστη ποιότητα εργασιών, υλοποιεί τα έργα που αναλαμβάνει, αφού πρώτα ένα επιτελείο έμπειρων και ικανών στελεχών καταθέτουν προτάσεις ακόμα και για τις πιο σύνθετες τεχνικές περιπτώσεις, δίνοντας λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η εταιρεία με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις μεγάλες κατασκευαστικές δυνατότητες που έχει, διατηρεί την ισχύ της σε υψηλό επίπεδο, επεκτείνοντας παράλληλα τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς.

logo εταιριας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Website: https://gamasigma.com/
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2810346241
Διεύθυνση: Κατεχάκη 17, Ηράκλειο Κρήτης, 71307

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ανακαίνιση του ξενοδοχείου BLUE SEA site     Albatros Hotel site     GRAN MELIA RESORTS SPA LUXURY VILLAS DAIOS COVE site

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.