Περιστρεφόμενες μεταλλικές πόρτες σε είσοδο μουσείου

Ο χώρος της εισόδου του μουσείου διαμορφώνεται με δύο περιστρεφόμενες μεταλλικές πόρτες. Για την κατασκευή τους επιλέχθηκε λαμαρίνα επεξεργασμένη με λέιζερ κοπής CNC. Η επιλογή του χρώματος στην αρχιτεκτονική σύνθεση των μεταλλικών κατασκευών επιλέχθηκε με στόχο την εναρμόνιση με τη χρωματική παλέτα των φυσικών αποχρώσεων της τοπικής πέτρας, με την οποία κατασκευάστηκε το μουσείο.
Φωτογραφίες: Simone Bossi

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Φυσικός φωτισμός στο εσωτερικό της κατοικίας

Φυσικός φωτισμός στο εσωτερικό της κατοικίας

Στο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα από κουφώματα αλουμινίου ώστε το φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το πάτωμα καλύπτεται από πλακίδια μεγάλου μεγέθους, ανοιχτού χρώματος ώστε να ταιριάζει με τους…
Ξύλινα κουφώματα για μεγάλα ανοίγματα

Ξύλινα κουφώματα για μεγάλα ανοίγματα

Η διώροφη κατοικία στη Χαβάη είναι κατασκευασμένη από χρωματισμένο σκυρόδεμα, και επένδυση σκούρου ξύλου στο ανώτερο τμήμα της και καλύπτεται από οροφή χαμηλού ύψους που έχει μεγάλες προεξοχές. Μέσα, οι…
Μεγάλα υαλοστάσια σε ημιυπαίθριους χώρους μονοκατοικίας

Μεγάλα υαλοστάσια σε ημιυπαίθριους χώρους μονοκατοικίας

Ο αναγκαίος δυτικός προσανατολισμός απαίτησε μία οργάνωση ημι-υπαίθριων χώρων διαβίωσης καθώς και ένα σύνθετο συνδυασμό υαλοστασίων. Οι ημι-υπαίθριοι χώροι μαζί με τις υγρές επιφάνειες και τις φυτεύσεις συμπληρώνουν οργανικά το…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.