Ολοκληρωμένα projects εξειδικευμένης ηλεκτροκίνησης κουφωμάτων

H Alumotor είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εξειδικευμένης ηλεκτροκίνησης frameless κουφωμάτων μεγάλων διαστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία ασχολείται με την ολοκληρωμένη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση του συνόλου του ηλεκτρονικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για την ηλεκτρική κίνηση κουφωμάτων.

Photo_2_Voula_LOW_1.jpg
Ένα χαρακτηριστικό project της Alumotor βρίσκεται στην Βούλα Αττικής, σε διαμερίσματα στο φουτουριστικής αρχιτεκτονικής συγκρότημα κατοικιών Domes Of Eternity. Το σύστημα ηλεκτροκίνησης minimal συρόμενων κουφωμάτων έχει εφαρμοστεί σε γωνιακά δίφυλλα και τρίφυλλα , μη συνεργαζόμενα κουφώματα.
Στα δίφυλλα, το συνολικό άνοιγμα κουφωμάτων είναι 5m x 5m ύψος και στα τρίφυλλα το συνολικό άνοιγμα είναι 6m x 5m ύψος. Όλα τα συστήματα ηλεκτροκίνησης διαθέτουν αυτοματισμούς ανίχνευσης εμποδίου για την απόλυτη ασφάλεια του χρήστη, όπως και προηγμένο σύστημα τηλεχειρισμού.
Το σύστημα μηχανισμού παραμένει 100% μη ορατό στην εγκατάσταση, προσφέροντας μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Photo_3_Kavouri_LOW.jpg
Ακόμα ένα project συστήματος ηλεκτροκίνησης minimal συρόμενων κουφωμάτων σε κατοικία, το οποίο συνδυάζεται με εξαιρετική αρχιτεκτονική, συναντάμε στο Καβούρι Αττικής. Σε δύο ορόφους της κατοικίας, έχουν εφαρμοστεί συστήματα σε συνεργαζόμενες γωνίες συρόμενων επάλληλων κουφωμάτων, ώστε να είναι εφικτό το πλήρες άνοιγμα του αντίστοιχου χώρου.
Στην κρεβατοκάμαρα έχει εφαρμοστεί συνεργαζόμενη γωνία παραθύρου, η οποία επιτρέπει επίσης  το εντυπωσιακό, πλήρες άνοιγμα του χώρου της.
Σε άλλο υπνοδωμάτιο της κατοικίας, υπάρχει εφαρμογή συστήματος ηλεκτροκίνησης, σε δίφυλλο συρόμενο παράθυρο, τοποθετημένο σε μεγάλο ύψος. Ο υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρολογικός & μηχανολογικός εξοπλισμός των συστημάτων, με βιομηχανικού τύπου driver για τον απόλυτο έλεγχο του κινητήρα και το προηγμένο σύστημα αυτοματισμού ανίχνευσης εμποδίου, εξασφαλίζουν ολιστική προσέγγιση στις εξατομικευμένες ιδιαιτερότητες του έργου.

Photo_4_Glyfada_LOW_1.jpg
Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον επίσης έργο, αποτελεί το σύστηματα ηλεκτροκίνησης minimal επάλληλων συρόμενων κουφωμάτων, το οποίο εγκαταστάθηκε από την Alumotor σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, έχει εφαρμοστεί ηλεκτροκίνηση σε πέντε κουφώματα σε διαμέρισμα στο ισόγειο,  όπως επίσης και σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου.
Στον 3ο όροφο, ένα από τα συστήματα που εφαρμόστηκαν, είναι γωνιακό, με άνοιγμα διαστάσεων 10m x 2.80m ύψος κουφωμάτων και 6m x 2.80m ύψος κουφωμάτων, δίνοντας την δυνατότητα πλήρους ανοίγματος της πρόσοψης του χώρου. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Και σε αυτό το project όλα τα συστήματα ηλεκτροκίνησης διαθέτουν αυτοματισμούς ανίχνευσης εμποδίου, όπως και προηγμένο σύστημα τηλεχειρισμού και απομακρυσμένου ελέγχου μέσω κινητού ή υπολογιστή.

Photo_5_Paros_Voula_LOW_1.jpg

Στην Πάρο, συναντάμε ακόμα ένα project εφαρμογής του συστήματος ηλεκτροκίνησης σε minimal κουφώματα μεγάλων διαστάσεων, το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την απέραντη θέα του Κυκλαδίτικου νησιού. Στην εμπρός όψη, έχει γίνει εφαρμογή του συστήματος ηλεκτροκίνησης σε κουφώματα με διπλό άνοιγμα και από τις δύο πλευρές, με συνολικό άνοιγμα 15m x 3m ύψος κουφωμάτων. Το σύστημα διαθέτει προηγμένο αυτοματισμό για συνεργαζόμενη, διπλή ηλεκτροκίνηση και ανίχνευση εμποδίου. Στην πίσω όψη έχει γίνει εφαρμογή του συστήματος ηλεκτροκίνησης σε κουφώματα με συνολικό άνοιγμα 10m x 3m ύψος κουφωμάτων με τους ίδιους αυτοματισμούς. Η λειτουργεία των συστημάτων ελέγχεται με σύστημα τηλεχειρισμού και απομακρυσμένου ελέγχου μέσω κινητού ή υπολογιστή.

Σε ένα διαφορετικό project σε συγκρότημα κατοικιών στην Βούλα Αττικής, έχει εφαρμοστεί σύστημα ηλεκτροκίνησης μη συνεργαζόμενων γωνιακών minimal κουφωμάτων, με ανοίγματα διαστάσεων 7m x 4.50m ύψος κουφωμάτων και 4m x 4.5m ύψος κουφωμάτων. Τα εξατομικευμένα συστήματα διαθέτουν αυτοματισμούς ανίχνευσης εμποδίου και προηγμένο σύστημα τηλεχειρισμού και απομακρυσμένου ελέγχου μέσω κινητού ή υπολογιστή.

Photo_1_Intro_1.jpg
Τα εξατομικευμένα συστήματα, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο ηλεκτροκίνησης κουφωμάτων, όπως επάλληλο παρασυρόμενο, επάλληλο χωνευτό , γωνιακής συνεργασίας, σύνθετων κινήσεων κτλ. Οι αυτοματισμοί διασφαλίζουν την συνεργασία δύο ή και περισσότερων ηλεκτροκινήσεων (γωνιακά κουφώματα, αυλαίες κτλ). Η πρωτοποριακή και βιώσιμη τεχνολογία της Alumotor, εστιάζοντας στην μέγιστη ασφάλεια, την λειτουργικότητα, την τεχνολογία και την αισθητική αιχμής, ανταποκρίνεται με ακρίβεια ακόμα και στα πρότυπα των πιο απαιτητικών εγκαταστάσεων.



horizontal_logo_black.jpeg

Εταιρεία: ALUMOTOR
T: 2106626119
www.alumotor.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Γυάλινα χωρίσματα σε γραφειακό χώρο

Γυάλινα χωρίσματα σε γραφειακό χώρο

Ο χώρος εργασίας διαμορφώνεται με γυάλινα χωρίσματα, απελευθερωμένος από τοίχους, σε μία σύζευξη της διαφάνειας με την ιδιωτικότητα. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζεται ο γεωμετρικός χαρακτήρας των επί μέρους στοιχείων, μέσω του κρυφού…
Μεγάλα υαλοπετάσματα σε υπνοδωμάτια κατοικίας

Μεγάλα υαλοπετάσματα σε υπνοδωμάτια κατοικίας

Σε αυτήν τη κατοικία οι όψεις στα υπνοδωμάτια αποτελούνται εξ ’ολοκλήρου από υαλοπετάσματα, έτσι ώστε να υπάρχει άπλετη θέα στα πεύκα και στους απέναντι λόφους, ενώ παράλληλα γίνονται ασαφή τα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.