Ηλεκτροκίνηση frameless κουφωμάτων μεγάλων διαστάσεων από την Αlumotor

Η ηλεκτροκίνηση κουφωμάτων αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη, πρωτοποριακή και βιώσιμη τεχνολογία εστιάζοντας στην μέγιστη ασφάλεια, λειτουργικότητα, τεχνολογία και αισθητική αιχμής.

Η ηλεκτροκίνηση κουφωμάτων συνδυάζεται ιδανικά και με άλλες τεχνολογίες, όπως οι ηλιακοί συλλέκτες, οι αισθητήρες, τα συστήματα ασφαλείας και τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης του κτιρίου, τα οποία επιτρέπουν τον συγχρονισμό με άλλες λειτουργίες όπως το φωτισμό, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την αντικλεπτική προστασία και τον απομακρυσμένο έλεγχο.

Επιτυγχάνεται μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς το σύστημα μηχανισμού παραμένει 100% μη ορατό στην εγκατάσταση.

Έχοντας την δυνατότητα τέτοιων συνδυασμών με αποτέλεσμα την αυξημένη ενεργειακή απόδοση και αυτονομία στη λειτουργία των κουφωμάτων, η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης αποτελεί δημοφιλή προσανατολισμό στην κατασκευή κτιρίων.

H Alumotor είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία η οποία δαστηριοποιείται στον χώρο της εξειδικευμένης ηλεκτροκίνησης frameless κουφωμάτων μεγάλων διαστάσεων, σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία ασχολείται με την ολοκληρωμένη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση του συνόλου του ηλεκτρονικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για την ηλεκτρική κίνηση κουφωμάτων.

3_39.jpg
Με δέσμευση στην καινοτομία, την ποιότητα και την υπευθυνότητα, η Alumotor έχει αναπτύξει πρωτοποριακά συστήματα ηλεκτροκίνησης, τα οποία ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.Τα υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένα συστήματα μηχανισμού ηλεκτροκίνησης, προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ιδιαιτερότητες του κάθε έργου και ανταποκρίνονται με ακρίβεια, ασφάλεια και αισθητική αιχμής, ακόμα και στα πρότυπα των πιο απαιτητικών εγκαταστάσεων.

Οι Μηχανικοί της Alumotor, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών και κατασκευών, παρέχουν μια ολοκληρωμένη πρόταση μελέτης και σχεδιασμού σε συνάρτηση με τις εξατομικευμένες κατασκευαστικές ανάγκες του έργου. Σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, διασφαλίζεται με χρονική συνέπεια, η άρτια υλοποίηση του έργου.

4_7.jpg

Το After Sales Service της Alumotor, με τις υπηρεσίες συντήρησης και εγγύησης των συστημάτων, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

5_9.jpg
Ολιστική Προσέγγιση
Η Alumotor παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για μηχανισμό ηλεκτροκίνησης ακόμα και στα πιο μεγάλα και βαριά κουφώματα, με ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό  υψηλών προδιαγραφών και με βιομηχανικού τύπου driver για τον απόλυτο έλεγχο του κινητήρα. Παρέχονται ευέλικτες λύσεις διαχείρισης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των χρηστών και των ιδιαιτεροτήτων κατασκευής του κάθε έργου (minimal κατασκευές, αλουμίνιο, ξύλο κτλ).

2_7.jpg

Εξατομικευμένα συστήματα
Τα εξατομικευμένα συστήματα προσαρμόζονται σε κάθε τύπο ηλεκτροκίνησης κουφωμάτων, όπως επάλληλο παρασυρόμενο, επάλληλο χωνευτό, γωνιακής συνεργασίας, σύνθετων κινήσεων κτλ. 

Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των συστημάτων ηλεκτροκίνησης κουφωματων: 
 • Εφαρμόζονται αυτοματισμοί αιχμής για την συνεργασία δύο ή και περισσότερων ηλεκτροκινήσεων (γωνιακά κουφώματα, αυλαίες κτλ).
 • Τα ηλεκτρικά κουφώματα μπορούν να ελέγχονται ατομικά ή να συνδέονται σε συστήματα αυτοματισμού κτιρίων.
 • Συστήματα ανίχνευσης εμποδίου.
 • Ρύθμιση ταχύτητας και δύναμης της κίνησης.
 • Προηγμένο σύστημα ακριβούς μέτρησης της απόστασης της διαδρομής του ανοίγματος, χωρίς να απαιτούνται τερματικοί διακόπτες. 
 • Υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρολογικός & μηχανολογικός εξοπλισμός  με βιομηχανικού τύπου driver για τον απόλυτο έλεγχο του κινητήρα.
 • Ευελιξία διαχείρισης, των ιδιαιτεροτήτων κατασκευής του κάθε έργου. 

 horizontal_logo_black.jpeg

 

Εταιρεία: Αlumotor
Τ: 2106626119
E-mail: [email protected]

www.alumotor.gr


ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινα παντζούρια

Ξύλινα παντζούρια

Στις εξωτερικές όψεις, κατοικίας στη Κηφισιά, χαρακτηριστικά είναι τα ξύλινα παντζούρια ειδικού τύπου, που διαμορφώνουν ενιαίες ξύλινες όψεις με οριζόντιες μόνο γραμμές, μοτίβο που επαναλαμβάνεται στην ειδική μεταλλική περίφραξη. Φωτογραφίες: ©…
Πτυσσόμενα ξύλινα σκίαστρα

Πτυσσόμενα ξύλινα σκίαστρα

Η κατοικία βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης Franca στη Βραζιλία και περιλαμβάνει δύο μονώροφες πτέρυγες που σχηματίζουν L. Οι αρχιτέκτονες επεδίωξαν την πλήρη ενσωμάτωση στη φύση, και την απλότητα και καθαρότητα των…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.