Διαμόρφωση μπάνιου σε κατοικία στη Μύκονο

Ο χώρος του μπάνιου χωρίζεται με γυάλινα διαχωριστικά από τους χώρους του WC και του λουτρού. Ο σχεδιασμός αναδεικνύει την απλότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, μέσα από τη χρήση μινιμαλιστικών αντικειμένων, καθαρής γεωμετρίας και φυσικών υλικών. Στόχος των αρχιτεκτόνων ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης αισθητικής πρότασης, η οποία αποδίδει τα παραδοσιακά στοιχεία της αρχιτεκτονικής της Μυκόνου. Αυτό αποτυπώνεται χαρακτηριστικά και στην ειδική κατασκευή της οροφής. Villa Mandra στη Μύκονο. Φωτογραφίες: Claus Brechenmacher and Reiner Baumann.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μπάνιο με ξύλινες επενδύσεις

Μπάνιο με ξύλινες επενδύσεις

Ξύλινες επενδύσεις στους τοίχους, ξύλινο δάπεδο, κρύσταλλο και καθρέφτες διαμορφώνουν το σύγχρονο αυτό μπάνιο σε επέκταση κατοικίας στο Σίδνεϋ, Αυστραλία.Φωτογραφία Richard Glover.
Διαμόρφωση μπάνιου

Διαμόρφωση μπάνιου

Υπόλευκες αποχρώσεις στους τοίχους, κρυφοί φωτισμοί, ελεύθερη μπανιέρα και ξύλινο δάπεδο, διαμορφώνουν αυτό το σύγχρονο μπάνιο στο ξενοδοχείοW South Beach στο Μαϊάμι.
Διαμόρφωση μπάνιου με πέτρινη τοιχοποιία

Διαμόρφωση μπάνιου με πέτρινη τοιχοποιία

Σε αυτήν την κατοικία το υπάρχον λίθινο κέλυφος διατηρήθηκε ακέραιο στην αρχική του μορφή και στο δωμάτιο του λουτρό, έπειτα από την απαραίτητη εξυγίανση αρμών και τη σημειακή αποκατάσταση φθορών.Φωτογραφίες:…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.