0905_Grohe_Banners_1360х120_2.jpg

Ασφαλή μπάνια με τους θερμοστάτες νέας εποχής της Grohe

Η Grohe, πιστή στην παροχή καινοτόμων προϊόντων για το μπάνιο και την κουζίνα, παρουσιάζει μία νέα κατηγορία θερμοστατών, με σκοπό να αναβαθμίσει την εμπειρία στο ντους για όλη την οικογένεια.
H πρωτοποριακή τεχνολογία της Grohe συναντά τις βασικές λειτουργίες ενός συστήματος ντους και εξασφαλίζει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών και δυνατοτήτων που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα μπάνιο.
Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια στο σπίτι, οι νέοι θερμοστάτες Grohe διαθέτουν ένα εξελιγμένο σύστημα βαλβίδων που παρέχει την επιθυμητή θερμοκρασία νερού σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ η εξωτερική επιφάνεια της μπαταρίας παραμένει πάντα κρύα. Πιο συγκεκριμένα, ο θερμοστάτης Turbostat εγγυάται ότι το νερό διατηρεί την επιλεγμένη θερμοκρασία του σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια του ντους, ενώ το κουμπί SafeStop μπορεί να κλειδώσει μόνιμα τη θερμοκρασία του νερού στους 38 βαθμούς. Επιπλέον, η τεχνολογία Cool Touch με το καινοτόμο κανάλι ψύξης, δεν επιτρέπει την υπερθέρμανση της εξωτερικής επιφάνειας, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μικρά παιδιά.

ZZH_T26075001_C01_01.jpg
Η εξατομικευμένη εμπειρία και η ποιότητα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Grohe, η οποία έχει αναγνωριστεί εδώ και πολλά χρόνια για την παροχή προϊόντων που κάνουν τη διαφορά σε κάθε μπάνιο. Το σύστημα ντους SmartControl προσφέρει διαφορετικούς τρόπους ρίψης νερού με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, χάρη στη κεφαλή ντους και στο τηλέφωνο ντους χειρός, ενώ είναι δυνατόν να συνδυαστούν και οι 2 επιλογές ταυτόχρονα. Οι λαβές ProGrip με ραβδωτή δομή, συνδυάζουν την εργονομία και το design, για μία πιο άνετη εμπειρία χρήσης στο ντους.

ZZH_T29121D01_000_01.jpg
Η τεχνολογία SmartControl υπόσχεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα δυνατοτήτων, που προσφέρει τον πλήρη έλεγχο του τρόπου και του όγκου κατανάλωσης του νερού, εξασφαλίζοντας μια υπεύθυνη κατανάλωση για το μπάνιο που δημιουργείτε.
Ακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της εποχής για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον, η ευρεία γκάμα προϊόντων της Grohe περιλαμβάνει και θερμοστάτες με τεχνολογία ECO, ώστε να μειώνεται η άσκοπη κατανάλωση νερού έως και 50%. Με τον μετρητή εξοικονόμησης ενέργειας, που είναι διαθέσιμος στην επίσημη ιστοσελίδα Grohe thermostats - Saving Water & Energy, μπορείτε να δείτε αμέσως την οικονομία που θα προσφέρει ένας θερμοστάτης Grohe που διαθέτει Grohe EcoButton και Grohe Turbostat.

ZZH_T29157C01_000_01.jpg
Ανακαλύψτε όλη την κατηγορία θερμοστατών της Grohe στο www.grohe.gr και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες του μπάνιου που δημιουργείτε.

 

 

Εταιρεία: GROHE 
Τ: 2106107620
www.grohe.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μπάνιο με μεταλλική επένδυση

Μπάνιο με μεταλλική επένδυση

Οι τοίχοι και το δάπεδο στο μπάνιο είναι επενδυμένοι με πανέλα μεταλλικά. Ένας μεγάλος βράχος χρησιμεύει ως ένα σκαμνί και μια υπαίθρια πισίνα είναι προσβάσιμη μέσω συρόμενης πόρτας.
Γυάλινο μπάνιο

Γυάλινο μπάνιο

Το γυάλινο ντους και η εναλλαγή του υλικού στο πάτωμα φιλτράρουν διακριτικά την συνύπαρξη του μπάνιου στο υπνοδωμάτιο, ενώ ένα επάλληλο ξύλινο τοιχίο κρύβει και απομονώνει την τουαλέτα, τέμνοντας τον…
Μπάνιο σε boutique hotel στη Σαντορίνη

Μπάνιο σε boutique hotel στη Σαντορίνη

Μετατροπή αρχοντικού του 19ου αιώνα σε Boutique hotel, στη Σαντορίνη. Στο λουτρό του "Μπλε δωμάτιου επιλέχθηκε εξοπλισμός με "παλιομοδίτικο" ύφος, ενώ στα δάπεδα τοποθετήθηκαν πλακίδια με παραδοσιακά μοτίβα σε συνδυασμό…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.