thumbnail_image007.png

Πρωτοποριακές λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης για κάθε κουζίνα

 Ένα ολοκληρωμένο έπιπλο οφείλει να είναι όμορφο, λειτουργικό και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

SPACE TOWER 
H τροφοθήκη SPACE TOWER της Blum αποτελεί την απόλυτη λύση οργάνωσης και αποθήκευσης για κάθε κουζίνα. Ο κατακόρυφος σχεδιασμός αξιοποιεί στο έπακρο τον αποθηκευτικό χώρο, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει επιπλέον λειτουργικότητα αφού ο χρήστης μπορεί να  έρθει σε επαφή ακόμα και με τα πιο απομακρυσμένα προϊόντα της τροφοθήκης. Σε συνδυασμό μάλιστα με την τεχνολογία ηλεκτρικής υποβοήθησης SERVO-DRIVE, αρκεί ένα άγγιγμα για να ανοίξει και να κλείσει κάθε συρτάρι. Τα πολλά και δυσλειτουργικά ντουλάπια αποτελούν πλέον παρελθόν και αντικαθίστανται από ένα ενιαίο και τέλεια οργανωμένο σύστημα που εγγυάται ευκολία στη χρήση και αξεπέραστη κομψότητα.  

thumbnail_image011.jpgΔείτε περισσότερα ΕΔΩ

SERVO-DRIVE flex
Η καθημερινότητα στην κουζίνα γίνεται πρακτικότερη και ασφαλέστερη.  Ένα μόνο άγγιγμα αρκεί για να ανοίξει η πόρτα του ψυγείου ή του πλυντηρίου πιάτων. Παράλληλα, το σύστημα SERVO-DRIVE flex εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνει ποτέ ανοιχτή η πόρτα του ψυγείου, καθώς ο ειδικός του αισθητήρας φροντίζει να την κλείνει αυτόματα σε περίπτωση ακούσιου ανοίγματος. Βρίσκει εφαρμογή σε εντοιχισμένες συσκευές και αποτελεί την  ιδανική επιλογή για σχεδιασμούς που δεν προβλέπουν χειρολαβές, αναβαθμίζοντας συνολικά την εμπειρία μέσα την κουζίνα.

thumbnail image009
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

AVENTOS 
Οι ανακλήσεις αποτελούν μία premium λύση οργάνωσης για όλους τους χώρους του σπιτιού. Ο μοντέρνος μινιμαλιστικός σχεδιασμός και η μεγάλη ποικιλία στους διαφορετικούς τρόπους ανοίγματος, καθιστούν τα συστήματα ανάκλησης AVENTOS τα πιο κατάλληλα για να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών. Συνδυάζονται με όλες τις τεχνολογίες κίνησης, με ή χωρίς χειρολαβές ακόμα και σε μεγάλου μήκους έπιπλα. Παράλληλα, ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των συστημάτων AVENTOS είναι ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή στη θέση που θα την αφήσει ο χρήστης, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση στη συνολική εμπειρία.  

thumbnail_image010.jpgΔείτε περισσότερα ΕΔΩ

SPACE STEP 
Το σύστημα SPACE STEP αποτελεί μία πρωτοποριακή ιδέα που έρχεται να δώσει λύση σε αναξιοποίητους χώρους μέσα στο σπίτι.
Εφαρμόζεται στην μπάζα των ντουλαπιών και δημιουργεί εκ νέου αποθηκευτικούς χώρους και όχι μόνο. Σε συνδυασμό με την αντιολισθητική επιφάνεια που διαθέτει ο μηχανισμός, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση στα ψηλότερα ντουλάπια του χώρου με τη μέγιστη ασφάλεια. Μια συνδυαστική λύση που τοποθετείται σε σημεία που παρέμεναν ανεκμετάλλευτα μέχρι σήμερα και που σκοπό έχει να δώσει περιεχόμενο και πρόσβαση σε σημεία των επίπλων που μέχρι πρότινος αποφεύγαμε. Συνδυάζεται με την τεχνολογία κίνησης SERVO-DRIVE για ηλεκτρική υποβοήθηση, με γνώμονα πάντα την ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο χώρο, ενώ αποτελεί μία ιδανική λύση για παιδιά και ηλικιωμένους. 


thumbnail_image012.jpg
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

 Η εταιρεία Blum, εδώ και πάνω από 60 χρόνια μεταφράζει τις πιο πρωτοποριακές σχεδιαστικές ιδέες σε λύσεις για τα έπιπλα κάθε χώρου, μέσα από τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές της αγοράς, τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κίνησης και το απαράμιλλο design των προϊόντων της, με στόχο τη δημιουργία μίας καλύτερης ποιότητας ζωής μέσα στο σπίτι ή το γραφείο.

Εταιρεία: BLUM HELLAS S.A.
Email: info.gr@blum.com
Τηλέφωνο: 2102751311
www.blum.com

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανοιχτή κουζίνα

Ανοιχτή κουζίνα

Λευκή κουζίνα με ξύλινο πάγκο, σε συνέχεια του καθιστικού, και διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε όταν κλείνουν τα ντουλάπια και τα τζάμια, να "εξαφανίζεται¨. Skirt + Rock House, Αυστραλία. Φωτογραφίες Richard…
Λευκή κουζίνα σε μονοκατοικία στον Καναδά

Λευκή κουζίνα σε μονοκατοικία στον Καναδά

Η κατοικία βρίσκεται κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ στο Κεμπέκ. Φωλιασμένο στις απότομες ακτές της λίμνης Memphremagog "βλέπει" σε ένα ήσυχο απομονωμένο κόλπο.Η κουζίνα, που  είναι σε συνέχεια με το…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.