Μίνιμαλ κουζίνα σε ανακαίνιση διαμερίσματος στη Λευκωσία

Ένα διαμέρισμα, το "MI LOFT", 200 m² ανακαινίστηκε στη Λευκωσία. Η κουζίνα σχεδιάστηκε σε ανοιχτή διάταξη με το καθιστικό και τα υλικά της είναι σε απόλυτη συμφωνία με τα υλικά του υπόλοιπου διαμερίσματος. Το δάπεδο είναι από τσιμεντοκονία και το γκρι-ασημί των ντουλαπιών ταιριάζει με το εμφανές σκυρόδεμα στον τοίχο της σκάλας. Η ζεστή απόχρωση του ξύλου στη νησίδα-τραπέζι και στα ράφια τονίζεται ιδιαίτερα μέσα στις ψυχρές αποχρώσεις του γκρι.
Φωτογραφίες: Creative Photo Room

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαχωριστικό κουζίνας

Διαχωριστικό κουζίνας

Οι δύο τοίχοι της κουζίνας αποξηλώθηκαν και τη θέση τους πήραν στη μία πλευρά μια διάτρητη επιφάνεια από ξύλινες περσίδες και στην άλλη δύο γυάλινες συρόμενες επιφάνειες. Φωτογραφία: George Fakaros
Λειτουργική διάταξη κουζίνας

Λειτουργική διάταξη κουζίνας

Η αρχιτεκτονική επίλυση κατά την ανακαίνιση της κατοικίας, μετακινεί την κουζίνα σε νέα θέση, δημιουργώντας μεγαλύτερο λειτουργικό χώρο χωρίς απώλειες ωφέλιμου χώρου. Η κουζίνα οριοθετείται με μια βιομηχανική πόρτα που…
Διαμόρφωση κουζίνας σε επέκταση κατοικίας

Διαμόρφωση κουζίνας σε επέκταση κατοικίας

Η επέμβαση, μια καινοτόμος επέκταση κατοικίας στο βόρειο Λονδίνο, έγινε με εμφανή τούβλα και με γλυπτική διάθεση, από το γραφείο Bureau de Change. Η κουζίνα πήρε νέα θέση στο μπροστινό…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.