Κουζίνα σε παλιό κτίριο

  • CHANG Architects

Σε μια ιστορική τοποθεσία στη Σιγκαπούρη, ένα παλιό καταστημα βιβλίων μετατρέπεται σε κατοικία. Πολλά από τα δομικά στοιχεία διατηρούνται και η επιλογή του ξύλου στα έπιπλα, το βιομηχανικό δάπεδο και το μέταλλο δένουν τέλεια μεταξύ τους. Φωτογραφία Invy & Eric Ng.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Καθιστικό σε ορεινη παραθεριστική κατοικία

Καθιστικό σε ορεινη παραθεριστική κατοικία

Ένα οικογενειακό "καταφύγιο" στην έρημο του Αϊντάχο, κατασκευασμένο με πέτρινη βάση για να αποφύγει τις πλημμύρες και να προσφέρει την καλύτερη θέα στο γύρω τοπίο. Το "Teton Residence¨ είναι ένα…
Μια μικρή εργονομική κουζίνα

Μια μικρή εργονομική κουζίνα

Το διαμέρισμα Argentona φιλοξενεί ένα ζευγάρι από τη Νορβηγία σε περιόδους διακοπών. Επιθυμούσαν λοιπόν μια πολύ μικρή, αλλά εργονομική κουζίνα για να έχουν περισσότερο χώρο διαβίωσης και να διατηρούνται καθαρές…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.