Διαμόρφωση κουζίνας σε ανακαινισμένο διαμέρισμα στο Κίεβο

  • YODEZEEN

Το διαμέρισμα, 252 m², το οποίο βρίσκεται σε μια ιστορική περιοχή στο Κίεβο, ανακαινίστηκε με την αρχή "less is more". Οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν ένα καθαρό εσωτερικό, σύγχρονες λεπτομέρειες στα τελειώματα, φυσικά υλικά και έπιπλα κατασκευασμένα κατά παραγγελία. Αυτό το διαμέρισμα δημιουργήθηκε για έναν νεαρό άνδρα, συλλέκτη ουκρανικής τέχνης. Η σχεδιαστική ιδέα του διαμερίσματος συνδυάζει φυσικές αποχρώσεις, με γυάλινα χωρίσματα σκούρου χρώματος, φυσική πέτρα με ορείχαλκο, ξύλινα δάπεδα και προσαρμοσμένα στοιχεία, που έγιναν σε ένα μόνο αντίγραφο ειδικά για το χώρο.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Κουζίνα σε διαμέρισμα

Κουζίνα σε διαμέρισμα

Το τραπέζι φαίνεται αν αιωρείται, με το φωτιστικό να ακολουθεί το σχήμα του. Κουζίνα σε διαμέρισμα στο Ψυχικό, με αρχιτέκτονες τους Διονύση Σοτοβίκης & Κίρκη Μαριολοπούλου, και συνεργάτιδα τη Μυρτώ Τζώρτζη.
Ανοιχτή κουζίνα

Ανοιχτή κουζίνα

Ανοιχτή κουζίνα με άπλετο φως, οροφή από δοκούς σκυροδέματος και βιομηχανικό δάπεδο σε μονοκατοικία στο Κέιπ Τάουν. Αρχιτέκτονες Saota. Φωτογραφία Adam Letch.
Μια μικρή εργονομική κουζίνα

Μια μικρή εργονομική κουζίνα

Το διαμέρισμα Argentona φιλοξενεί ένα ζευγάρι από τη Νορβηγία σε περιόδους διακοπών. Επιθυμούσαν λοιπόν μια πολύ μικρή, αλλά εργονομική κουζίνα για να έχουν περισσότερο χώρο διαβίωσης και να διατηρούνται καθαρές…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.