Ξύλινη επένδυση για βελτίωση ακουστικής

  • Firm Architects

Κατά τη μετατροπή μιας αποθήκης σε χώρο γραφείων χρησιμοποιήθηκαν ξύλινα στοιχεία, τα οποία σχηματίζουν έναν όγκο, που αγκαλιάζει το μεγάλο κενό στο κέντρο της αποθήκης ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ακουστική για τη νέα χρήση.
Φωτογραφίες: Studio de Nooyer
Πηγή: v2.com

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Επένδυση τοίχου με ανάγλυφα πλακίδια από ξύλο

Επένδυση τοίχου με ανάγλυφα πλακίδια από ξύλο

Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αθήνα για χρήση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης. Το προσκέφαλο του κρεβατιού στο υπνοδωμάτιο διαμορφώθηκε με ξύλινα ανάγλυφα πλακίδια και κρυφό φωτισμό. Φωτογραφία: Γιώργος Σφακιανάκης
Φυσικά υλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Φυσικά υλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Οι λεπτομέρειες στο χρώμα της άμμου και οι γήινες υφές του ξύλου κυριαρχούν σε αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο. Η παλέτα των υλικών και των χρωμάτων αντλεί επιρροές από…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.