Κορυφαίες χαλαζιακές επιφάνειες εσωτερικών & εξωτερικών χώρων Caesarstone

Indoor Collection
Η Caesarstone ως κορυφαία εταιρία στα χαλαζιακά φέρνει τη μαγεία της γης μέσα στο σπίτι σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνια, κουζίνες, γραφεία και οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο θελήσετε να διακοσμήσετε. Με ποικιλία πάνω από 70 διαφορετικούς κωδικούς και 5 διαφορετικούς τύπους φινιρίσματος υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για όλες τις προτιμήσεις. Όλα αυτά σε συνδυασμό με εξαιρετική ανθεκτικότητα ενάντια σε κρύο, ζέστη, οικιακά χημικά, πτώσεις αντικειμένων και πιο σημαντικό… τους λεκέδες! Πάντα με φιλικό αποτύπωμα προς το περιβάλλον.

Εικόνα1.jpg

Οι επιφάνειες αυτές είναι μη απορροφητικές δηλαδή χωρίς πόρους, ανθεκτικές στις γρατζουνίες και στους λεκέδες. Πληρούν τα απαιτητικά πρότυπα αριστείας από την αρχική προμήθεια πρώτων υλών μέχρι τον τελικό έλεγχο ποιότητας.

Εικόνα4.jpg

Outdoor Collection
Για πρώτη φορά, η πολυτέλεια του χαλαζία μπορεί να μεταφερθεί στους εξωτερικούς χώρους παρέχοντας επιφάνειες ανθεκτικές στους λεκέδες, εύκολες στον καθαρισμό, με εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που έχει αποδειχθεί ότι αντέχει στις πιο ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες και σε όλες τις εποχές μακροπρόθεσμα.

Από την φύση στο σπίτι σας, η εξωτερική συλλογή παρέχει μια απάντηση στην επιθυμία των καταναλωτών να μαγειρεύουν, να δειπνούν και να ψυχαγωγούνται άνετα σε μια εξωτερική κουζίνα ή τραπέζι.

Εικόνα6.jpg

Πλεονεκτήματα των επιφανειών Caesarstone
✓ Χωρίς πόρους
✓ Υψηλή αντοχή (Σκληρότητα, αντοχή στη χάραξη, μεγαλύτερη ασφάλεια)
✓ Υψηλές προδιαγραφές υγιεινής (Ενάντια στα βακτήρια, στη μούχλα και στα απομεινάρια φαγητού)
✓ Μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα
✓ Μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες 
✓ Ευκολία στην εγκατάσταση
✓ Φιλικές προς το περιβάλλον (Λιγότερα υλικά συντήρησης)
✓ Πολλές επιλογές design

Ταλέντο, καινοτομία και τεχνολογία αιχμής περιλαμβάνονται σε κάθε συλλογή Caesarstone. Oι επιφάνειές μας από χαλαζία είναι αρκετά προσαρμόσιμες για να τις χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε τολμήσετε.
Οι πιστοποιήσεις της Ceasarstone για τους χώρους κατασκευής και τα προϊόντα της, υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών της για "πράσινα" και υγιή δομικά προϊόντα και συμβάλλουν σε έργα "πράσινων" κτιρίων.

Είτε αναζητάτε έμπνευση είτε είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την εσωτερική σας διακόσμηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, στην VERNOLIN DEFTEREOS μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ
ΕΔΩ
caesarstone-vector-logo.png

Εταιρεία: Vernolin Deftereos
Τηλ.: 2105724786
email:  [email protected]
https://deftereos.com/

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Επένδυση τοίχου με panels από ξύλο και ύφασμα

Επένδυση τοίχου με panels από ξύλο και ύφασμα

Ο τοίχος πίσω από την επιμήκη σταθερή κατασκευή του καθιστικού, επενδύεται με ξύλινα panels, τα οποία πληρώνονται με επιφάνειες υφασμένου χαλιού, από φυσικό υλικό. Στην ειδική αυτή κατασκευή, ενσωματώνεται και…
Εσωτερικό κατοικίας από σκυρόδεμα

Εσωτερικό κατοικίας από σκυρόδεμα

Καθώς εισέρχεται κανείς στην κατοικία, απολαμβάνει τη θέα από τα μεγάλα υαλοστάσια στο κεντρικό καθιστικό, ενώ κεντρικό χαρακτηριστικό αποτελεί και η χρήση σκυροδέματος σε όλο το εσωτερικό.Φωτογραφίες: Hannes Henz

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.