Εσωτερικό φυτεμένο αίθριο σε μονοκατοικία

  • Bedaux de Brouwer Architects
  • i29

Η κατοικία σχεδιάστηκε για μια τετραμελή οικογένεια, με στόχο να επιτρέπει σε όλους τους χώρους να συνδέονται ομαλά μεταξύ τους. Ακολουθεί μία βιώσιμη σχεδιαστική προσέγγιση, συγχέοντας τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Στο κέντρο του καθιστικού, τοποθετείται ένα καταπράσινο αίθριο, ενώ οι συρόμενες μεγάλες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν θεάσεις στο γύρω κήπο και στην πισίνα και άπλετο φυσικό φωτισμό.
Φωτογραφίες:
i29 / Ewout Huibers

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Δωμάτιο ξενοδοχείου από τον Philippe Starck

Δωμάτιο ξενοδοχείου από τον Philippe Starck

Ξενοδοχείο South Beach στη Σιγκαπούρη, από τον Philippe Starck, που συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική στο εσωτερικό του με το παλαιό κτίριο πολιτιστικής κληρονομιάς. 
Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Χαλάνδρι

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Χαλάνδρι

Τα υλικά και οι υφές έχουν αυστηρό λεξιλόγιο. Οι τοίχοι επικαλύφτηκαν με ένα ειδικού τύπου τσιμεντοκονίαμα σε ανοικτό θερμό γκρι. Στόχος των αρχιτεκτόνων ήταν να προσεγγίσουν το ανοιχτό γκρι χρώμα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.