Επένδυση υποστυλώματος με ξύλινες περσίδες

Σε ανακαίνιση γραφειακού χώρου στο Χαλάνδρι, τα υποστυλώματα του κοινόχρηστου χώρου υποδοχής επενδύονται με ξύλινες περσίδες. Στο ίδιο πλαίσιο, διαμορφώνονται ημιπερατά διαχωριστικά από ξύλινες περσίδες, τα οποία ορίζουν τους άξονες κίνησης, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Φωτογραφίες: Νίκος Αλεξόπουλος.

KTIRIO schemaarc ER Alexopoulos 01

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

H κατοικία στον Κάμπο της Αντίπαρου

H κατοικία στον Κάμπο της Αντίπαρου

H κατοικία βρίσκεται στον Κάμπο της Αντίπαρου, σε περιβάλλον αγροτικού χαρακτήρα. Το ακατέργαστο ξύλο, η λεία τσιμεντοκονία και οι χτιστές εσοχές  που αντικαθιστούν τα ντουλάπια  αποτελούν κύρια στοιχεία της αισθητικής.…
Μικρό διαμέρισμα με πλήρη εκμετάλευση του χώρου

Μικρό διαμέρισμα με πλήρη εκμετάλευση του χώρου

Οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου συνολικού εμβαδού 33 m² στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, σε ένα κτίριο κατοικιών. Είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα, με το καθιστικό να έχει διπλό…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.