Διαμόρφωση χώρου υποδοχής

Στο φαρμακείο Mole στον Πειραιά, ο χώρος υποδοχής στο επίπεδο του ισογείου διαμορφώνεται με φύλλα διάτρητου αλουμινίου, επισημαίνοντας τη λειτουργία του χώρου. Στην κατασκευή ενσωματώνεται τεχνητός φωτισμός, αναδεικνύοντας τα μοτίβα της διάτρητης λαμαρίνας. Η συνολική αισθητική ολοκληρώνεται από το φυσικό φωτισμό, ο οποίος φιλτράρεται από τη διάτρητη πρόσοψη, εξωτερικά του κελύφους. Φωτογραφίες: Μαριάννα Μπίστη.

KTIRIO k lab architecture PHARMACHY 01

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Αποκατάσταση παλιάς σοφίτας στην Ισπανία

Αποκατάσταση παλιάς σοφίτας στην Ισπανία

Αυτή η ιδιόμορφη και προσωπική "σοφίτα" βρίσκεται κοντά στην παραλία Malvarrosa, στη χαρακτηριστική γειτονιά του "El Cabañal" στην πόλη της Βαλένθια και αποτελούσε τη σοφίτα ενός παλιού αρχοντικού σπιτιού. Έχει…
Εστιατόριο σε παλιά αποθήκη

Εστιατόριο σε παλιά αποθήκη

Μία υφιστάμενη αποθήκη διανομής της δεκαετίας του 1930, στο Tennessee των Η.Π.Α., ανακαινίστηκε και χωρίστηκε σε επιμέρους χώρους με κόντρα πλακέ, γυψοσανίδες και έπιπλα από ξύλο. Το δάπεδο έγινε με τσιμεντοκονία,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.