Διαμόρφωση παιδικού δωματίου

  • Vo Trong Nghia Architects

Οι αρχιτέκτονες γέμισαν με φυτά και δέντρα το εσωτερικό αυτού του σπιτιού στο Βιετνάμ, για να το συνδέσουν με το πάρκο με το οποίο γειτνιάζει. Το παιδικό δωμάτιο δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται μέσα στο πάρκο, με τις φυτεμένες ζαρντινιέρες. Οι χώροι εργασίας των παιδιών έχουν σχεδιαστεί σε εσοχές και το φως είναι άπλετο στον χώρο. Αρχιτέκτονες Vo Trong Nghia Architects, φωτογραφίες Hiroyuki Oki.   

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Βιομηχανικό δάπεδο, σκυρόδεμα & ξύλο

Βιομηχανικό δάπεδο, σκυρόδεμα & ξύλο

Τοίχος από εμφανές σκυρόδεμα, διακοσμητικό βιομηχανικό δάπεδο σκυροδέματος και ξύλινη επένδυση οροφής συνδυάζονται σε ένα αισθητικό σύγχρονο αποτέλεσμα σε μονοκατοικία στο Ισραήλ. Φωτογραφία Amit Giron.
Ειδικές ξύλινες κατασκευές

Ειδικές ξύλινες κατασκευές

Σε διαμέρισμα στα νότια προάστια, ο τοίχος του καθιστικού οργανώνεται με τρεις οριζόντιες ζώνες, που φιλοξενούν αποθηκευτικούς χώρους, κρυφτό φωτισμό, τηλεόραση και τζάκι. Φωτογραφίες: Μαριάνα Μπίστη.
Ανακαίνιση διαμερίσματος με στοιχεία διακοσμητικών κεραμικών πλακιδίων

Ανακαίνιση διαμερίσματος με στοιχεία διακοσμητικών κεραμικών πλακιδίων

Κατά την ανακαίνιση αυτού του διαμερίσματος, στόχος ήταν η εξισορρόπηση των σύγχρονων λεπτομερειών με τον κατά τα άλλα μπρουταλιστικό χαρακτήρα του υφιστάμενου κτιρίου. Δάπεδα, υαλοστάσια, επενδύσεις και χτιστά έπιπλα χαρακτηρίζονται…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.