Διαμόρφωση παιδικού δωματίου

  • Vo Trong Nghia Architects

Οι αρχιτέκτονες γέμισαν με φυτά και δέντρα το εσωτερικό αυτού του σπιτιού στο Βιετνάμ, για να το συνδέσουν με το πάρκο με το οποίο γειτνιάζει. Το παιδικό δωμάτιο δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται μέσα στο πάρκο, με τις φυτεμένες ζαρντινιέρες. Οι χώροι εργασίας των παιδιών έχουν σχεδιαστεί σε εσοχές και το φως είναι άπλετο στον χώρο. Αρχιτέκτονες Vo Trong Nghia Architects, φωτογραφίες Hiroyuki Oki.   

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση φαρμακείου

Διαμόρφωση φαρμακείου

Το σύγχρονο και πρωτότυπο αυτό φαρμακείο στην Taichung της Taiwan, ανήκει σε φαρμακοποιούς τρίτης γενιάς και ο σχεδιασμός του βασίστηκε στη μοριακή δομή των φαρμακευτικών ουσιών. Οι τοίχοι διαμορφώθηκαν με βότσαλα…
Επένδυση τοίχου με ξύλινα πανέλα και κρυφό φωτισμό

Επένδυση τοίχου με ξύλινα πανέλα και κρυφό φωτισμό

Στο lobby του ξενοδοχείου "Sani Dunes", που χωροθετείται στην περιοχή Σάνη της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ο κεντρικός τοίχος της περιοχής του καθιστικού διαμορφώνεται με ξύλινα πετάσματα. Ο τρόπος που τοποθετούνται οι…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.