Ανακαίνιση νεοκλασικής κατοικίας στα Εξάρχεια. Τα επιχρίσματα αφαιρέθηκαν από τους πέτρινους περιμετρικούς τοίχους, ενώ τα υλικά που προστέθηκαν έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παρεμβαίνουν στην ιστορικότητα και την αισθητική του κτιρίου. Η εμφανής ξύλινη οροφή αποκαταστάθηκε πλήρως. Φωτογραφία: Μαριάννα Αθανασιάδου.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση παιδικού δωματίου

Διαμόρφωση παιδικού δωματίου

Οι αρχιτέκτονες γέμισαν με φυτά και δέντρα το εσωτερικό αυτού του σπιτιού στο Βιετνάμ, για να το συνδέσουν με το πάρκο με το οποίο γειτνιάζει. Το παιδικό δωμάτιο δίνει την…
Επένδυση τοίχου με ανάγλυφα πλακίδια από ξύλο

Επένδυση τοίχου με ανάγλυφα πλακίδια από ξύλο

Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αθήνα για χρήση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης. Το προσκέφαλο του κρεβατιού στο υπνοδωμάτιο διαμορφώθηκε με ξύλινα ανάγλυφα πλακίδια και κρυφό φωτισμό. Φωτογραφία: Γιώργος Σφακιανάκης
Ανακαίνιση διαμερίσματος με ξενοδοχειακό χαρακτήρα

Ανακαίνιση διαμερίσματος με ξενοδοχειακό χαρακτήρα

Η ποιότητα και η αισθητική αποτέλεσε κανόνα στην επιλογή των υλικών και στη σύνθεση. Προκειμένου να αποδοθεί μία αίσθηση πολυτέλειας και ξενοδοχειακού χαρακτήρα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο φωτισμό και στην…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.