Ανακαίνιση διώροφου διαμερίσματος στη Ρώμη

  • Carola Vannini Architecture

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα παλιό αριστοκρατικό κτίριο, κοντά στην Piazza Navona στη Ρώμη, σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό και αρχιτεκτονικό αστικό μωσαϊκό. Η ανακαίνιση λαμβάνει υπόψη αυτή τη μοναδική απόχρωση και την τονίζει μέσα από την αντίθεση με τις νέες αρχιτεκτονικές επιλογές. Το σαλόνι, με διπλό ύψος, έχει πολλές όψεις προς τις βεράντες και επισημαίνεται από μια σκηνογραφική σκάλα που ξεχωρίζει μέσα από νέο φως LED και μια παλιά τοιχογραφία με την τεχνοτροπία fresco. Τα εξαιρετικά έπιπλα και ο καλά μελετημένος σχεδιασμός φωτισμού δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη αρμονία με το υπάρχον κτίριο. Προχωρώντας στο δεύτερο επίπεδο, ένας διάδρομος που έχει θέα στο καθιστικό διασχίζει την περιοχή ύπνου. Φωτογραφίες Stefano Pedretti.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινη επένδυση

Ξύλινη επένδυση

Ξύλινη επένδυση - διαχωριστικό με αποθηκευτικούς χώρους διαμορφώνει το χώρο του γραφείου σε κατοικία στο Palo Alto της Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
Μίνιμαλ διαμέρισμα στο Λονδίνο σε πολυκατοικία του 1900

Μίνιμαλ διαμέρισμα στο Λονδίνο σε πολυκατοικία του 1900

Ένα αυλακωτό ξύλινο διαχωριστικό είναι το επίκεντρο αυτού του διαμερίσματος στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο οι αρχιτέκτονες έχουν ανακαινίσει σε φυσικούς γήινους χρωματισμούς και υφές. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.