Loft στο Κίεβο

  • MARTINarchitects

Στο κέντρο του Κίεβου, στην Ουκρανία, ένα διαμέρισμα σε μια νέα πολυκατοικία μεταμορφώνεται σε loft θυμίζοντας επανάχρηση παλιού εργοστασιακού χώρου. Επενδύσεις με παλιά τούβλα και ξύλο, όπως και μεγάλα κουφώματα, κάνουν πιο έντονη την επιλογή. Φωτογραφία Igor Karpenko.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Γραφεία σε κτίριο εργοστασίου, με αίθριο

Γραφεία σε κτίριο εργοστασίου, με αίθριο

Δύο μεγάλα θερμοκήπια με μεταλλικό σκελετό αποτελούν χώρους συνάντησης της εταιρείας που στεγάστηκε στο χώρο παλιού εργοστασίου στο  Άμστερνταμ. Στο κτίριο, απομακρύνθηκαν όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι στο επίπεδο του εδάφους και…
Υπνοδωμάτιο σε ενιαίο χώρο

Υπνοδωμάτιο σε ενιαίο χώρο

Στο έργο "Athens Color Cube", στο πλαίσιο αλλαγής χρήσης ενός γραφειακού χώρου σε διαμερίσματα, οι αρχιτέκτονες αξιοποίησαν τον προγενέστερο χαρακτήρα του ενιαίου χώρου. Ο χώρος του υπνοδωματίου διαμορφώνεται ως ένας…
Παιδικό δωμάτιο με κουκέτες

Παιδικό δωμάτιο με κουκέτες

Σε εξοχική κατοικία στην Πελοπόννησο, το παιδικό δωμάτιο διαμορφώνεται με κουκέτες και ειδικές κατασκευές από ξύλο, σχεδιασμένες από τους αρχιτέκτονες. Καθαρές καμπύλες και σχηματικές διατρήσεις πάνω στις ξύλινες επιφάνειες συνθέτουν…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.