Πολυχώρος σε κτίριο θεάτρου του 1910

  • MiMool Arquitectura & Design de Interiores

Σε ένα παλιό θέατρο του 1910, που εγκαταλείφθηκε και είχε υποστεί αρκετές αλλαγές με την πάροδο των χρόνων, αλλά διατήρησε το ιστορικό του νόημα, στην Πορτογαλία, δημιουργήθηκε ένας χώρος που περιλαμβάνει καφέ, βιβλιοθήκη και βιβλιοπωλείο. Ο χώρο ςτου καφέ αποτελεί τη μόνη προσθήκη, όπου η εμφανής στέγη είναι βαμένη λευκή και άπλετο φως εισέρχεται από τους φεγγίτες. Το δάπεδο σκυροδέματος δίνει ένα βιομηχανικό χαρακτήρα στο χώρο. Φωτογραφία ITS – Ivo Tavares Studio.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Εσωτερικό κατοικίας σε ανακαινισμένο παλιό κτίριο στην Ιταλία

Εσωτερικό κατοικίας σε ανακαινισμένο παλιό κτίριο στην Ιταλία

Το ιταλικό γραφείο GGA Architects μετασχημάτισε το χώρο ενός παλιού κτιρίου στην περιοχή Marche, σε μια σύγχρονη κατοικία που περιλαμβάνει πέτρινες κατασκευές. Οι αρχιτέκτονες επιδιώκουν οι εσωτερικοί χώροι να προσφέρουν…
Φυτεμένο αίθριο σε μονοκατοικία

Φυτεμένο αίθριο σε μονοκατοικία

Αυτή η μονώροφη βίλα έχει σχεδιαστεί για μια τετραμελή οικογένεια, επιτρέποντας σε όλα τα δωμάτια να συνδέονται οριζόντια. Στο κέντρο του καθιστικού, τοποθετείται ένα καταπράσινο αίθριο και οι συρόμενες πόρτες…
Κατακόρυφο ξύλινο πέτασμα ως γεωμετρική παρέμβαση σε χώρο καταστήματος

Κατακόρυφο ξύλινο πέτασμα ως γεωμετρική παρέμβαση σε χώρο καταστήματος

Η αρχιτεκτονική προσέγγιση στο κατάστημα Zeus+Dione ήταν να δημιουργηθεί ένα σκηνικό για την παρουσίαση των εναλλασόμενων ρούχων και προϊόντων τους. Το σκηνικό αυτό επιτυγχάνεται με την έμφαση στην ταλάντωση ως…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.