Ξενοδοχείο χτισμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

  • Hangzhou Guantang Interior Design

Το ξενοδοχείο "Lijiang Hylla Vintage Hotel" βρίσκεται 2.400 m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, τοποθετημένο σε ένα εντυπωσιακό ορεινό τοπίο μέσα στο αρχαίο βασίλειο "Naxi" στην ηπειρωτική Κίνα. Χτισμένο με ανακυκλώσιμα και τοπικά υλικά, η βιώσιμη προσέγγιση του σχεδιασμού του συνέδεσε αρμονικά το παρελθόν του με τις σύγχρονες προοπτικές.
© 雷坛坛 HYLLA

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Γραφεία σε κτίριο εργοστασίου, με αίθριο

Γραφεία σε κτίριο εργοστασίου, με αίθριο

Δύο μεγάλα θερμοκήπια με μεταλλικό σκελετό αποτελούν χώρους συνάντησης της εταιρείας που στεγάστηκε στο χώρο παλιού εργοστασίου στο  Άμστερνταμ. Στο κτίριο, απομακρύνθηκαν όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι στο επίπεδο του εδάφους και…
Πολυχώρος σε κτίριο θεάτρου του 1910

Πολυχώρος σε κτίριο θεάτρου του 1910

Σε ένα παλιό θέατρο του 1910, που εγκαταλείφθηκε και είχε υποστεί αρκετές αλλαγές με την πάροδο των χρόνων, αλλά διατήρησε το ιστορικό του νόημα, στην Πορτογαλία, δημιουργήθηκε ένας χώρος που περιλαμβάνει…
Ειδικά σχεδιασμένη βιβλιοθήκη σε χώρο υποδοχής

Ειδικά σχεδιασμένη βιβλιοθήκη σε χώρο υποδοχής

Στο ισόγειο, η διαμόρφωση του ευρύχωρου χώρου υποδοχής του "The Foundry Athens" κινείται γύρω από μια βιβλιοθήκη - φόρο τιμής στην τυπογραφική ιστορία του κτιρίου, με βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.